duminică , 25 iulie 2021

Arhivă etichete: Laura Caltea

Abonare RSS

Laura Câlțea: „Mie cărțile mi-au schimbat viața”

Foto: Ema Cojocaru Pe Laura am cunoscut-o acum nu-știu-câți ani, la un curs de Relații Publice pe care l-am urmat împreună. Ne-am împrietenit pe loc, cum se întâmplă destul de rar, cu oamenii care, pur și simplu, se recunosc unul într-altul. Vreme bună a scris articole pentru LaRevista.ro, stârnindu-vă pofta de lectură și invitându-vă să priviți lumea altfel – ridicând ... Citeşte mai departe »

Laura Câlțea recomandă: cărți de luat la plajă

Indiferent câte zile de concediu am avea, o carte (sau două, ca să avem măcar una de rezervă) sigur își găsește loc în bagajul nostru, lângă costumul de baie și crema de protecție solară. E frumos și liniștitor să stăm și să ascultăm valurile mării sau foșnetul pădurii, dar parcă ne relaxăm și mai mult atunci când ne cufundăm într-o ... Citeşte mai departe »

Clubul Cărțile Denisei dezbate „Regina diavolului”, la Humanitas Kretzulescu

Miercuri, 13 noiembrie, ora 19.00, Clubul Cărţile Denisei vă aşteaptă pentru o nouă întâlnire la Librăria Humanitas Kretzulescu (Calea Victoriei nr.45). A cincea seară a clubului de carte va fi moderată de Denisa Comănescu, director editorial Humanitas Fiction, iar participanţii sunt invitaţi să dezbată romanul „Regina diavolului”. Un roman despre Caterina de Medici, de Jeanne Kalogridis, împreună cu criticii literari ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus