vineri , 29 mai 2020

Arhivă etichete: Leonardo DiCaprio The Revenant

Abonare RSS

Leonardo DiCaprio a primit Oscarul pentru Cel mai bun actor. Lista completă a câștigătorilor

foto Leonardo DiCaprio a primit premiul Oscar pentru Cel mai bun actor, pentru rolul său din „The Revenant”, filmul lui Alejandro González Iñárritu. Acesta este primul Oscar pentru starul american, care a fost nominalizat până acum la râvnita distincție de șase ori. Totodată, Iñárritu a fost recompensat cu o statuetă pentru Cel mai bun regizor, la cea de-a 88-a ediție a ... Citeşte mai departe »

Ce spune DiCaprio despre șansa de a câștiga un Oscar anul acesta

foto E unul dintre cele mai discutate subiecte din showbiz, în această perioadă: va câștiga Leonardo DiCaprio sau nu un Oscar pentru rolul său din „The Revenant”? În timp ce toată lumea își dă cu părerea dacă actorul merită sau nu statueta Academiei Americane de Film și-n timp ce pe Internet circulă montaje video cu glume pe aceeași temă, DiCaprio ... Citeşte mai departe »

„The Revenant“, un fel de „Die Hard“ marca Iñárritu

Putea fi oricine în locul lui DiCaprio în The Revenant, filmul despre care m-am hotărât acum să înşir impresii. Şi Adam Sandler cred că s-ar fi descurcat la fel de bine (sau de prost, după gust) jucându-l pe Hugh Glass, exploratorul pe care fârtaţii lui l-au părăsit în pădure după ce un urs grizzly s-a jucat cu el până când ... Citeşte mai departe »

Leonardo DiCaprio nu se teme să moară în trailerul filmului „The Revenant”, de Alejandro G. Iñárritu

foto Leonardo DiCaprio apare într-o serie de imagini impresionante, în trailerul dramei „The Revenant”, regizată de Alejandro G. Iñárritu. „Nu mă mai tem să mor. Am făcut-o deja”, este replica rostită de star, care deschide filmulețul de prezentare a peliculei. Filmul, unul dintre cele mai așteptate de anul viitor, este inspirat de viața exploratorului Hugh Glass și spune povestea unui om ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus