sâmbătă , 19 septembrie 2020

Arhivă etichete: libertate

Abonare RSS

De partea cealaltă a fricii

Am încercat să scriu un articol, l-am început și-am tot scris la el, iar când l-am revăzut mi-am dat seama că nu e de publicat, nu acum, nu încă, e o temă bună, niște gânduri care știu că i-ar ajuta pe mulți, dar nu le-am scris bine și nu e păcat mai mare în scris decât să ai un subiect ... Citeşte mai departe »

Un gând: Albert Camus

foto Citeşte mai departe »

Florin Chilian: cinci lucruri care nu mai contează pentru mine, dar la care nu pot renunţa, încă, de prost ce sunt

Foto: cotidianul.ro De ziua lui, l-am invitat pe Florin Chilian să pună pe hârtie un top 5 al lucrurilor care contează cel mai mult pentru el. Mi-a răspuns cu o deschidere pe care n-am îndrăznit niciodată să i-o cer – deși am făcut nenumărate și grozave interviuri! – nu doar din teama de a-l răni, ci mai ales pentru că ... Citeşte mai departe »

Zbor

Pentru o viață mai frumoasă, priviți îndelung această fotografie. Sursa: tumblr.com Citeşte mai departe »

Mesajul lui Adrian Năstase, după aflarea veștii eliberării

La scurtă vreme după ce Tribunalul București a decis eliberarea sa din închisoare, Adrian Năstase a postat, pe blogul său, un prim mesaj adresat „prietenilor”. Fostul premier spune că tot ce-și dorește, în aceste zile, este să „respire” libertatea. „Dragi prieteni, Aţi aflat, cred, decizia Tribunalului Bucureşti în ceea ce priveşte eliberarea mea condiţionată. Mă bucur să mă reîntorc acasă, ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus