marți , 27 iulie 2021

Arhivă etichete: libraria Humanitas

Abonare RSS

„Cinci colțuri”, de Mario Vargas Llosa, în dezbatere la Librăria Humanitas

Editura Humanitas Fiction va invită la Librăria Humanitas de la Cişmigiu, miercuri, 14 decembrie, de la ora 19.00, la lansarea ediţiei în limba romană a romanului „Cinci Colţuri”, de Mario Vargas Llosa. Cartea a apărut în traducerea lui Marin Malaicu-Hondrari, în seria de autor dedicată celebrului scriitor peruvian, deţinător al Premiului Nobel pentru Literatură. La eveniment vor vorbi Juan Pablo ... Citeşte mai departe »

Seară de „Dragoste”, cu Isabel Allende, la librăria Humanitas Cișmigiu

„Dragoste” de Isabel Allende va fi lansată joi, 13 februarie ora 19.00, chiar înainte de Valentine’s Day, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu (Bld. Regina Elisabeta nr.38). Marina Constantinescu, Elisabeta Lăsconi, Mihaela Frank, Corina Stoica şi Denisa Comănescu ne vor vorbi despre cele mai frumoase pagini de dragoste scrise de Isabel Allende, iar Maxim Belciug ne va încânta cu momente ... Citeşte mai departe »

Bogdan O. Popescu aduce „Cartea dragostei” la Librăria Humanitas Cișmigiu

Dragilor, sunteți invitați marţi, 4 februarie, ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu (Bld. Regina Elisabeta nr.38), pentru o întâlnire cu Bogdan O. Popescu şi primele poeme dezvăluite publicului din Cartea dragostei. Cartea dragostei, în curând la Editura Humanitas „Cartea dragostei este cel mai frumos volum de versuri pe care l-am citit în ultimul deceniu. A fost o mare ... Citeşte mai departe »

Seară japoneză la Humanitas Cișmigiu: despre Yukio Mishima și „Sete de iubire”

Marţi, 8 octombrie, ora 19.00, în Librăria Humanitas de la Cişmigiu (Bld. Regina Elisabeta nr. 38) va avea loc o nouă seară japoneză dedicată lui Yukio Mishima şi romanului Sete de iubire, cel mai nou titlu al autorului japonez apărut în colecţia „Raftul Denisei”, colecţie coordonată de Deniaa Comanescu la Editura Humanitas Fiction. Invitaţi la dezbatere sunt Mirela Murgescu, istoric, ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus