sâmbătă , 31 iulie 2021

Arhivă etichete: Los Angeles

Abonare RSS

Edward Aninaru: „Norocul trebuie ajutat, lucrurile nu vin de la sine”

Pe Edward Aninaru presa l-a denumit mai întâi „fotograful Innei”, iar mai apoi, când cariera lui a luat avânt în România, jurnaliștii au început să-l numească „fotograful vedetelor”. Un alint de care nu se dezice, ci dimpotrivă, l-a consolidat prin contracte la care colegi de-ai săi de breaslă încă aspiră. Edward, care trăiește de câțiva ani în Los Angeles, a ... Citeşte mai departe »

Fotografie cu poveste: Marilyn Monroe și Ella Fitzgerald, la Mocambo

Marilyn Monroe și Ella Fitzgerald, la clubul Mocambo din Los Angeles, 1955. Un loc foarte popular în anii ’50, unde nu erau însă acceptați artiști de culoare. Marilyn i-a promis managerului că avea să rezerve o masă în fiecare seară în care Ella Fitzgerald cânta acolo, dacă va fi de acord să-i ofere un contract. O săptămână mai târziu, Ella ... Citeşte mai departe »

Diddy: „Nici măcar nu-mi place caviarul. Viața mea e destul de normală”

Deține un imperiu financiar de sute de milioane de dolari, dar spune că viața sa nu reprezintă un șir nesfârșit de capricii, ci este „destul de normală”. Rapperul Diddy susține că imaginea sa creează preconcepții în rândul publicului său, care își imaginează despre el lucruri exagerate. Într-un interviu pentru Los Angeles Confidential, Diddy a vorbit despre stilul său de viață, ... Citeşte mai departe »

City of Angels: 10 locuri pe care trebuie să le vezi în Los Angeles

Este așa cum spune Madonna în cântecul ei: toată lumea vrea să ajungă la Hollywood. Iar Beverly Hills, Santa Monica, Venice Beach și Sunset Boulevard sunt doar câteva dintre locurile pe care, dacă ai ajuns în Los Angeles, trebuie să le vizitezi. Los Angeles este „orașul îngerilor” și, în egală măsură, orașul visurilor . Deși unele dintre ele nu se ... Citeşte mai departe »

Noaptea Oscarurilor: lista completă a nominalizărilor

Cel mai important eveniment anual din istoria filmului, gala premiilor Oscar, debutează peste doar câteva ore. Starurile și-au pregătit ținutele speciale în care vor defila pe covorul roșu și încearcă să-și domolească emoțiile în fața șansei de a câștiga cea mai râvnită statuetă din cariera unui actor. Iată cum arată lista nominalizărilor la cea de-a 85-a ediție a premiilor Oscar. ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus