duminică , 19 ianuarie 2020

Arhivă etichete: Luc Besson

Abonare RSS

„Valerian și orașul celor o mie de planete“: de văzut!

foto Ce pot spune mai mult despre un film care m-a făcut să zâmbesc de la primul la ultimul cadru (și la care n-am ațipit, cum mi se întâmplă în ultima vreme), în afară de tradiționalul „De văzut!”? Păi, în primul rând, că ar fi de văzut cu mic și mare, cu toată familia, pentru că nu conține scene prea ... Citeşte mai departe »

În curând: „Valerian și orașul celor o mie de planete”

Cu: Cara Delevingne, Dane DeHaan, Rihanna, John Goodman, Ethan Hawke, Clive Owen, Rutger Hauer, Kris Wu, Matthieu Kassovitz, Alain Chabat, Herbie Hancock, Emilie Livingston, Alexandre Nguyen. Regia și scenariul: Luc Besson Premiera: 21 IULIE 2017 ÎN 3D Distribuit de RO IMAGE 2000 și Prorom Distribution „Valerian și orașul celor o mie de planete” este noul film de aventuri SF al lui ... Citeşte mai departe »

Luc Besson caută designer pentru costumele din noul său film. Înscrie-te, poți fi chiar tu!

Îți place să desenezi rochii, costume și ai trecut de faza în care le făceai doar pentru păpuși? Ei bine, o oportunitate grozavă de afirmare a apărut la orizont: celebrul regizor Luc Besson („Leon“, „Al cincilea element“, „Lucy“) a lansat o competiție destinată designerilor din toată lumea, inclusiv din România, artiștilor în curs de afirmare, designerilor de modă și de ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus