luni , 2 august 2021

Arhivă etichete: lucruri

Abonare RSS

Sanda Nicola: cinci lucruri dragi

Am invitat-o pe vedeta postului Digi 24 să ne dezvăluie care sunt cele mai dragi cinci lucruri ale sale. Iată ce n-a răspuns Sanda Nicola: Verigheta este singurul obiect de care nu mă despart niciodată, singurul pe care îl consider cu adevărat preţios. Ţin foarte mult la maşină. N-am ce face, e în ADN. (zâmbeşte) Bunicul meu e mecanic auto, ... Citeşte mai departe »

EXCLUSIV. Isabel Allende: Lucrurile mele preferate

La aproape două luni de la interviul pe care ni l-a acordat, celebra scriitoare Isabel Allende ne mai oferă o mărturisire în exclusivitate. Autoarea, care tocmai și-a început turneul de promovare a celui mai recent roman al său, „Maya’s Notebook”, ne-a dezvăluit care sunt lucrurile la care ține cel mai mult.  ISABEL ALLENDE, pentru LaRevista.ro: „Lucrurile pe care le prețuiesc ... Citeşte mai departe »

Oana Sârbu: Cinci lucruri dragi

Care sunt cele mai dragi cinci lucruri dintre toate cele pe care Oana Sârbu le-a strâns, de-a lungul vremii? Ne spune chiar ea, cu fermecătoarea nostalgie ce o definește. Cutia în care păstrez cenuşa căţeluşei mele, care m-a părăsit acum patru ani, când a apărut fiul meu. A fost un transfer sentimental incredibil! O altă cutie cu scrisori şi mici ... Citeşte mai departe »

Marina Constantinescu: cele mai importante cinci lucruri în viață

Care sunt cele mai de seamă cinci lucruri în viața unui om? Cu siguranță, clasamentul arată diferit pentru fiecare dintre noi, și probabil că se schimbă odată cu vârsta și cu felul în care privim lumea. Am vrut să aflăm ce ar răspunde Marina Constantinescu la această întrebare. Iată… MARINA CONSTANTINESCU: Aș zice că acum, pentru cea care sunt acum, ... Citeşte mai departe »

Mihai Trăistariu: cinci lucruri dragi

Care sunt lucrurile pe care Mihai Trăistariu le îndrăgește cel mai mult, dintre toate cele pe care le-a strâns, ca orice om, de-a lungul anilor? L-am invitat să ni se destăinuie… chiloții norocoși (zâmbește). Am o pereche de chiloți albaștri, pe care-i port o dată sau de două ori pe an, la concursuri sau evenimente speciale. Mi-a intrat în cap ... Citeşte mai departe »

Radu Gabriel: cele mai dragi cinci lucruri

L-am întrebat pe Radu Gabriel care-i sunt lucrurile cele mai dragi, dintre toate cele pe care le-a strâns într-o viață, și l-am rugat să aleagă doar cinci, într-un clasament al obiectelor de care nu s-ar despărți niciodată. Iată ce ne-a răspuns marele actor. RADU GABRIEL: acordeonul meu „Timiș”, la care am învățat să cânt și cu care am fost în ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus