joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: Luminita Anghel

Abonare RSS

Cine sunt membrii juriului Eurovision România 2017

foto Avem numele celor cinci membri ai juriului Eurovision România 2017! Dacă la ediţiile precedente, Luminiţa Anghel, Ovi Jacobsen, Adrian Romcescu, Paula Seling şi Andrei Tudor au reprezentat România la Eurovision în calitate de interpreţi sau compozitori, anul acesta, artiştii vor juriza Selecţia Naţională. Misiunea lor nu este deloc simplă, urmând să decidă, în urma audiţiilor, numele celor 15 semifinalişti ... Citeşte mai departe »

Voltaj a câştigat Eurovision România

După ce au primit 12 puncte din partea juriului şi 12 de la public, Călin Goia şi colegii săi o iau „De la capăt” la Viena. Voltaj a câştigat finala Eurovision România, după ce au obţinut cele mai multe puncte în urma cumulării votului publicului şi al juriului, în spectacolul transmis duminică, 8 martie, în direct la TVR 1, TVR ... Citeşte mai departe »

Luminița Anghel, dezamăgită de Eurovision: E șocant că unul dintre jurați a ales să nu-mi acorde nici măcar un punct

Luminița Anghel, care s-a clasat pe locul al treilea la selecția națională Eurovision de sâmbătă seara, se declară șocată de faptul că unul dintre membrii juriului a ales să nu-i acorde nici un punct pentru interpretarea ei. De partea cealaltă, „specialistul” care a considerat că piesa „Unique” merită 0 puncte pretinde că a votat corect. „Este inadmisibil ca un om ... Citeşte mai departe »

S-au ales primii şase finalişti la Eurovision 2013. Robert Turcescu și trupa lui vor intra primii în concurs

Sâmbătă, 23 februarie, TVR a transmis prima semifinală a selecţiei naţionale Eurovision 2013. Casa Presei, FreeStay, Luminiţa Anghel, Cezar, Electric Fence şi Tudor Turcu sunt primii şase calificaţi în finala naţională a concursului Eurovision 2013, care se va desfăşura la TVR pe 9 martie. Piesele interpretate de ei au primit cele mai multe voturi din partea publicului şi punctajele cele ... Citeşte mai departe »