duminică , 19 septembrie 2021

Arhivă etichete: Luminita Gheorghiu

Abonare RSS

„Cuscrii”, comedia toamnei, cu Luminița Gheorghiu, Mircea Diaconu și Marian Râlea – TRAILER

Reputata actriţă Luminița Gheorghiu revine pe marile ecrane, pentru prima dată într-un rol de comedie, din 24 octombrie, în „Cuscrii”, un film regizat de Radu Potcoavă. Din distribuție fac parte și Mircea Diaconu, Marian Râlea, Ioana Blaj și Gabriela Popescu. Ursul de Aur la Berlin, premiul Asociației Criticilor de Film la Los Angeles, Palm dÓr la Cannes sunt doar câteva dintre ... Citeşte mai departe »

„Sunt o babă comunistă”: Luminița Gheorghiu și Marian Râlea, pentru prima dată împreună pe marile ecrane

Două nume consacrate ale scenei romanesti, cu o carieră cinematografică impresionantă, Luminița Gheorghiu și Marian Râlea formează pentru prima dată un cuplu, în ecranizarea românească Sunto babă comunistă, un film care va avea premiera pe marile ecrane vineri, 23 august. „Este teribil de bine când ai lânga tine actori foarte buni. Munca e deja făcută, în mare măsură. Este extraordinar ... Citeşte mai departe »

„Sunt o babă comunistă” se lansează în cinematografe pe 23 august

Reputatul regizor Stere Gulea revine pe marile ecrane, din 23 august, odată cu lansarea în cinematografe a comediei Sunt o babă comunistă, care îi va aduce în rolurile principale pe Luminița Gheorghiu, Marian Râlea și Ana Ularu. La aproape un sfert de secol de la capodopera cinematografică Moromeții, regizorul Stere Gulea reia colaborarea cu directorul de imagine Vivi Dragan Vasile ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus