joi , 28 ianuarie 2021

Arhivă etichete: lux

Abonare RSS

Alina Grozea: „Să fii sărac înseamnă să nu te iubească nimeni”

Un interviu-portret cu Alina Grozea, pe care vă invit s-o cunoașteți întocmai așa cum e: un om plăcut și plin de umor și, mai ales, un om care spune adevărul, despre el însuși și despre tot ce-i în jur, lăsând mereu amprente vizibile prin sufletul cuiva.  Care sunt primele lucruri pe care le faci dimineaţa? Mă întind ca o pisică, ... Citeşte mai departe »

Diddy: „Nici măcar nu-mi place caviarul. Viața mea e destul de normală”

Deține un imperiu financiar de sute de milioane de dolari, dar spune că viața sa nu reprezintă un șir nesfârșit de capricii, ci este „destul de normală”. Rapperul Diddy susține că imaginea sa creează preconcepții în rândul publicului său, care își imaginează despre el lucruri exagerate. Într-un interviu pentru Los Angeles Confidential, Diddy a vorbit despre stilul său de viață, ... Citeşte mai departe »

Oana Roman: cele mai mari extravaganțe ale mele

Am întrebat-o pe Oana Roman cum ar arăta un top 5 al celor mai mari și mai plăcute extravaganțe ale sale. Iar prezentatoarea de la Kanal D ne-a făcut și nouă poftă de răsfăț și de huzur… OANA ROMAN: Îmi permit în weekend să dorm până la ora 14.00. M-am hotărât într-o zi, la ora 15.00, că în seara cu ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus