duminică , 17 octombrie 2021

Arhivă etichete: Madrigal

Abonare RSS

Medeea Marinescu, pe scena Ateneului Român, alături de corul Madrigal

Pe 15 decembrie, la Ateneul Român, universul magic al sărbătorilor de iarnă îşi va deschide porţile în acorduri de pian şi şoapte de poveste: binecunoscuta actriţă Medeea Marinescu va pune în scenă un emoţionant moment introductiv pentru concertul de Crăciun al Corului Naţional de Cameră Madrigal. In acest demers artistic de o mare sensibilitate şi căldură sufletească, Medeea Marinescu va ... Citeşte mai departe »

Corul Madrigal aniversează, astăzi, 50 de ani de existenţă

Astăzi, 11 aprilie, Corul Naţional de Cameră Madrigal aniversează 50 de ani de existenţă. Corul a fost înfiinţat în 11 aprilie 1963, la iniţiativa lui Marin Constantin şi a unor studenţi ai Conservatorului „Ciprian Porumbescu”, actualmente Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti. Timp de 47 de ani, activitatea Corului Naţional de Cameră Madrigal a fost sinonimă cu numele dirijorului Marin ... Citeşte mai departe »

Artiștii corului Madrigal vor purta ținute Doina Levintza, la concertul jubiliar

Corul Naţional de Cameră Madrigal celebrează 50 de ani de activitate, cu prilejul concertului extraordinar cu temă pascală, pe care îl va susţine pe 21 aprilie la Ateneul Român. Caracterul aniversar va fi marcat şi la nivel estetic: la concertul de pe scena Ateneului Român, Corul Naţional de Cameră Madrigal va purta, în premieră, noile costume create de Doina Levintza, adevărate bijuterii ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus