duminică , 25 iulie 2021

Arhivă etichete: Malmo

Abonare RSS

România s-a calificat în finala Eurovision 2013

Cezar Ouatu, reprezentantul României la Eurovision 2013, s-a calificat în marea finală a competiției muzicale, care va avea loc sâmbătă seara, la Malmö, în Suedia. Contratenorul, crticat atât pentru stilul său interpretativ, cât și pentru ținuta excentrică pregătită pentru eveniment, a cântat piesa „ It’s my life” și a luptatcu alţi 16 concurenţi pentru un loc în finala concursului. Celelalte ... Citeşte mai departe »

Care sunt cele 10 țări calificate la Eurovision 2013

Orașul suedez Malmö a fost, marți seara, gazda primei seminfinale a concursului Eurovision 2013. 16 dintre cei 39 de concurenți au urcat pe scenă pentru a obţine un loc în marea finală a competiției muzicale din 18 mai. Doar 10 dintre participanți s-au calificat pentru a lua parte la show-ul de sâmbătă seara. Acestea sunt Republica Moldova, Lituania, Irlanda, Estonia, ... Citeşte mai departe »

Delegația României la Eurovision a ajuns în Suedia. Cezar se pregătește pentru prima repetiție

În dimineața zilei de 8 mai, delegația României la Eurovision a ajuns la Malmö. Plecarea a fost în zori, iar Cezar și echipa care îl însoțește în Suedia au făcut o escală la Praga, apoi la Copenhaga, de unde autobuzul îi aștepta deja să îi ducă în Malmö, la hotelul unde sunt cazați, aproape de Turning Torso Tower (“Turnul răsucit”), ... Citeşte mai departe »

„Soprana masculină” merge la Malmö: Cezar a câștigat Eurovision România, cu piesa „It’s My Life”

Cezar Ouatu a câștigat, sâmbătă seara, selecția națională Eurovision 2013 și va reprezenta România în concursul internațional, care anul acesta va avea loc în Suedia, la Malmö.   Cântărețul cu veleități de soprană – da, știm că asta se cheamă oficial contratenor – , interpret al piesei „It’s My Life”, a reușit să convingă publicul, care i-a acordat cele mai ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus