joi , 23 septembrie 2021

Arhivă etichete: Manowar

Abonare RSS

Manowar colaborează cu Brian Blessed pentru albumul „Kings Of Metal MMXIV”

Manowar şi-a unit forţele cu Brian Blessed, actor, autor legendar şi explorator îndrăgit din Marea Britanie. Colaborarea vizează naraţiunea din piesa „The Warrior’s Prayer” de pe albumul „Kings Of Metal MMXIV”. „The Warrior’s Prayer” include o parte narativă ce înfăţişează un bunic care îi spune nepotului o istorisire grandioasă din copilăria sa. „Brian este alegerea perfectă! Nu numai pentru că ... Citeşte mai departe »

Manowar reînregistrează albumul „Kings Of Metal”. Turneu aniversar al trupei, în 2014

Pentru a celebra cea de a 25 a aniversare de la lansarea “Kings Of Metal”, Manowar sunt acum în studio şi înregistrează o nouă variantă, specială, a albumului: „Kings Of Metal 2014”.  Noua imprimare „va onora varianta originală şi spiritul acesteia, şi îi va da în plus energia ce rezultă din valorificarea puterii tehnologiei de azi şi a celor 25 ... Citeşte mai departe »

România preia conducerea Cercului Manowar

Pentru a sprijini vasta sa comunitate internaţională de fani, MANOWAR  a iniţiat Cercul, o grupare de voluntari care susţin şi ajută trupa sa atingă, prin toate mijloacele de comunicare, fanii de pretutindeni şi să dobândească noi sustinatori. Reprezenţanţii fiecărei ţări incluse în Cerc primesc în mod constant elemente de actualitate legate de activitatea MANOWAR. Ei susţin formaţia şi prin idei ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus