marți , 5 iulie 2022

Arhivă etichete: Marc Jacobs

Abonare RSS

Cher, imaginea unei noi colecții vestimentare semnate Marc Jacobs

Foto: nbcnews.com Cântăreața Cher a devenit imaginea oficială a unei noi colecții vestimentare create de designerul Marc Jacobs. Cher, în vârstă de 69 de ani, a mers împreună cu Jacobs la Met Gala 2015, eveniment organizat luna aceasta la New York, și colaborează încă o dată pentru noua colecție de haine a faimosului creator de modă. Cher a pozat recent ... Citeşte mai departe »

Muzele lui Marc Jacobs: ultima campanie a designerului pentru Louis Vuitton

Ultima campanie a lui Marc Jacobs pentru Louis Vuitton le are în prim plan pe șase dintre muzele designerului – supermodele sau actrițe legendare, cu vârste cuprinse între 23 și 70 de ani. Pentru campania de primăvară 2014, Marc Jacobs le-a invitat să pozeze pe Catherine Deneuve, Sofia Coppola, Gisele Bündchen, Fan Bingbing, Caroline de Maigret și pe tânărul model ... Citeşte mai departe »

Creatorul de modă Marc Jacobs părăsește casa Louis Vuitton

Creatorul de modă Marc Jacobs a confirmat că părăsește casa Louis Vuitton, după ce patronul grupului LVMH, Bernard Arnault, a anunțat această informație  pentru publicația Women’s Wear Daily. Astăzi, Marc Jacobs și-a prezentat cea mai recentă colecție la Paris, pe care a dedicat-o, într-o scrisoare deschisă, „tuturor femeilor care l-au inspirat de-a lungul timpului”. Creatorul de modă a condus Louis ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus