luni , 20 ianuarie 2020

Arhivă etichete: Marcheline Bertrand

Abonare RSS

Angelina Jolie se simte norocoasă că e încă în viață: „Abia aștept să împlinesc 50 de ani”

foto Dacă majoritatea oamenilor nu-și doresc să îmbătrânească, Angelina Jolie privește lucrurile dintr-o perspectivă diferită. După intervențiile chirurgicale pe care le-a suferit în ultimii ani pentru a preveni îmbolnăvirea de cancer, actrița spune că se simte norocoasă că e încă în viață și că se va bucura când va atinge vârsta de 50 de ani, pentru că va ști că ... Citeşte mai departe »

O nouă operație preventivă: Angelina Jolie și-a extirpat ovarele pentru a evita cancerul

Foto: nypost.com Angelina Jolie a suferit o nouă operație pentru a evita cancerul, după ce medicii au descoperit în organismul ei o serie de markeri biologici care indicau o formă incipientă a acestei maladii. Actrița a suferit o intervenție de extirpare a ovarelor, după ce în urmă cu doi ani, a suportat și o dublă mastectomie, pentru a reduce riscul ... Citeşte mai departe »

Angelina Jolie și-a pierdut motivația de a juca în filme când mama ei a murit

Foto: starcasm.net Angelina Jolie a declarat că și-a pierdut motivația de a juca în filme odată cu moartea mamei sale, actrița Marcheline Bertrand, în 2007. Soția lui Brad Pitt spune că, atunci când mama ei s-a stins din viață, a decis să-și îndrepte atenția către regia de film și mai puțin către actorie. „Acesta este un subiect foarte personal, dar ... Citeşte mai departe »

Angelina Jolie ar vrea să joace rolul mamei sale, într-un film produs de Brad Pitt

Angelina Jolie ar vrea să interpreteze rolul mamei sale, Marcheline Bertrand, într-un film produs de o companie deținută de Brad Pitt, afirmă presa britanică. Pelicula urmează să fie realizată în 2014, de către compania Plan B, a actorului Brad Pitt, partenerul de viață al Angelinei Jolie. Pentru moment, nu se cunosc foarte multe detalii privind filmul, dar probabil că acesta ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus