luni , 20 septembrie 2021

Arhivă etichete: Margaret Thatcher

Abonare RSS

Funeraliile lui Margaret Thatcher: peste 2.000 de personalități iau parte la ceremonie

Marea Britanie își ia astăzi adio de la singura femeie premier pe care a avut-o vreodată, Margaret Thatcher, la funeraliile căreia participă peste 2.000 de personalități internaționale, celebrități și chiar foști adversari politici ai „Doamnei de fier”. Ceremonia va avea loc în orele următoare, la Catedrala St.Paul din Londra. Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Margaret Thatcher, acoperit cu drapelul ... Citeşte mai departe »

Margaret Thatcher a murit liniștită, citind în pat, în locul său preferat: Hotelul Ritz din Londra

Margaret Thatcher a murit, luni dimineață, foarte liniștită, dezvăluie surse din apropierea anchetatorilor: fostul premier britanic s-a stins în timp ce citea o carte, așezată în pat, într-o cameră pe care o ocupa la Hotelul Ritz din Londra. „Doamna de fier” se cazase acolo anul trecut, imediat după Crăciun, spunând că era locul său favorit. Surse din preajma anchetatorilor decesului ... Citeşte mai departe »

A murit Margaret Thatcher

Margaret Thatcher a murit, luni dimineață, în urma unui atac cerebral, informează BBC. Fostul premier britanic Thatcher avea 87 de ani. „Cu mare tristeţe, Mark şi Carol Thatcher au anunţat luni dimineaţă că mama lor, baroneasa Thatcher, a murit în urma unui atac cerebral”, a precizat purtătorul de cuvânt al lui Thatcher, lordul Bell. Baroneasa Thatcher, supranumită „Doamna de Fier”, ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus