duminică , 25 iulie 2021

Arhivă etichete: Marian Ralea

Abonare RSS

„Cuscrii”, comedia toamnei, cu Luminița Gheorghiu, Mircea Diaconu și Marian Râlea – TRAILER

Reputata actriţă Luminița Gheorghiu revine pe marile ecrane, pentru prima dată într-un rol de comedie, din 24 octombrie, în „Cuscrii”, un film regizat de Radu Potcoavă. Din distribuție fac parte și Mircea Diaconu, Marian Râlea, Ioana Blaj și Gabriela Popescu. Ursul de Aur la Berlin, premiul Asociației Criticilor de Film la Los Angeles, Palm dÓr la Cannes sunt doar câteva dintre ... Citeşte mai departe »

„Sunt o babă comunistă”: Luminița Gheorghiu și Marian Râlea, pentru prima dată împreună pe marile ecrane

Două nume consacrate ale scenei romanesti, cu o carieră cinematografică impresionantă, Luminița Gheorghiu și Marian Râlea formează pentru prima dată un cuplu, în ecranizarea românească Sunto babă comunistă, un film care va avea premiera pe marile ecrane vineri, 23 august. „Este teribil de bine când ai lânga tine actori foarte buni. Munca e deja făcută, în mare măsură. Este extraordinar ... Citeşte mai departe »

Mica de la „Abracadabra”, înmormântată în aplauzele prietenilor

Michaela Niculescu, Mica de la emisiunea preferată a copiilor de altădată, „Abracadabra”, a fost înmormîntată, astăzi, în cimitirul Andronache din Capitală. Alături de Michaela s-au aflat nu doar părinții îndurerați și alte rude, ci și prietenii săi cei mai apropiați și foștii colegi de la emisiunea a cărei vedetă a fost, în anii ’90. Prezent la înmormântare, „magicianul” Marian Râlea ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus