sâmbătă , 21 septembrie 2019

Arhivă etichete: Marina Constantinescu TVR

Abonare RSS

Marina Constantinescu revine cu un nou sezon „Nocturne”, la TVR 1

Prima ediţie, dedicată Concursului George Enescu recent încheiat, se difuzează în 10 octombrie, de la ora 24.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+. Marina Constantinescu stă de vorbă cu Dana Borsan, Marin Cazacu, Dan Dediu şi Florin Croitoru, membri în cele patru jurii ale Concursului Enescu 2014. Marina Constantinescu reia, din 10 octombrie, şirul poveştilor culturale depănate în miez ... Citeşte mai departe »

Marina Constantinescu, de vorbă cu actorii Andi Vasluianu şi Şerban Pavlu, la „Nocturne”

Luni, 9 decembrie, de la ora 24.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+    Şerban Pavlu a terminat actoria în 1997, la clasa lui Alexandru Repan, iar Victor Rebengiuc a deschis porţile Teatrului Bulandra pentru el şi alţi câţiva actori valoroşi. Andi Vasluianu a absolvit în 1999, la clasa Sandei Manu, într-o generaţie muncitoare, talentată, cu profesori excepţionali şi ... Citeşte mai departe »

Vlad Păunescu, proprietarul Castel Film: „Mi-aş dori să cred că am rămas un cineast”

„Eu nu m-am considerat niciodată un om de afaceri. Mi-aş dori să cred că am rămas un cineast”, aşa îşi începe invitatul Marinei Constantinescu din această seară prezentarea. Înainte de a fi proprietarul unei case de film româneşti de prestigiu, Vlad Păunescu este director de imagine. A lucrat 10 ani ca operator de film. Directorul şi fondatorul Castel Film, Vlad ... Citeşte mai departe »

Regizorul Cristi Puiu, invitat la Nocturne: „Teatrul este mai important decât filmul”

Pentru fiecare întâlnire există un timp, un moment. Acesta este momentul întâlnirii Nocturne dintre Marina Constantinescu şi regizorul Cristi Puiu. Scenaristul şi regizorul recunoscut pentru succese precum Moartea domnului Lăzărescu sau Marfa şi banii vine luni, de la ora 24.00, la emisiunea Nocturne de la TVR 1, TVR HD, dar şi pe www.tvrplus.ro.  Extrem de sincer, nepurtând nicio mască, regizorul ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus