luni , 21 septembrie 2020

Arhivă etichete: Marion Cotillard

Abonare RSS

„Fata necunoscută”, cel mai recent film al fraților Dardenne

La fille inconnue / Fata necunoscută, noul lungmetraj al cineaștilor belgieni Jean-Pierre și Luc Dardenne, va avea premiera românească azi, 24 martie, distribuit de Independența Film. Este povestea unei doctorițe din periferiile Belgiei zilelor noastre (Adèle Haenel), care încearcă să investigheze moartea ciudată a unei paciente imigrante pe care nu o primise pentru o consultație. Măcinată de o vină nejustificată, ... Citeşte mai departe »

În cinema : „Doar sfârșitul lumii”, cu Marion Cotillard și Vincent Cassel

„Doar sfârșitul lumii” / „Juste la fin du monde”, în regia lui Xavier Dolan, „copilul teribil al Canadei” – premiat la Cannes 2016 și selectat pe lista scurtă pentru Cel mai bun film străin la Oscar 2017 – va intra în cinematografele românești vinerea aceasta, 6 ianuarie. Distribuit de Independenţa Film. Louis (interpretat de actorul Gaspard Ulliel), un scriitor tânăr, ... Citeşte mai departe »

„Aliatul”: război cu punct și dragoste cu semnul întrebării

foto Ah, de când așteptam filmul ăsta („Allied”), ca să-l văd pe Brad Pitt strângând în sfârşit la piept o femeie cu ceva mai multă cărniță pe dumneaei (adică pe Marion Cotillard – numai în film, în realitate se pare că Rihanna ar fi la rând la dezmierdări bradpittiene). Acţiunea filmului se petrece în 1942, când un agent secret britanic ... Citeşte mai departe »

Premiile Oscar 2015: trei ținute splendide și trei rochii urâte

Foto: idiva.com Gala premiilor Oscar  2015 – nici pe departe spectacolul unic și strălucitor așteptat de public, din niciun punct de vedere, nici măcar cel al modei. Dacă în multe dintre edițiile trecute, nu știam spre care dintre ținutele starurilor să ne îndreptăm atenția, anul acesta au fost mai ușor de găsit trei apariții îngrozitoare decât trei rochii care să te ... Citeşte mai departe »

Premiera fraţilor Dardenne, în România: „Două zile, o noapte”, cu Marion Cotillard

Deux jours, une nuit / Două zile, o noapte, în regia fraţilor Dardenne, cu Marillon Cotillard (La Vie en Rose, Inception, The Dark Knight Rises), câştigătoarea unui Oscar în 2008, va avea premiera vineri, 21 noiembrie, distribuit în România de Independenţa Film, după ce anul acesta a făcut parte din Competiţia Oficială a Festivalului de la Cannes. În film îi ... Citeşte mai departe »

Alb-negru tulburător: Marion Cotillard

Actrița franceză Marion Cotillard, fotografiată de Jean-Baptiste Mondino, pentru Dior Magazine, ediția 2012/2013. Sursa: theredlist.com  Citeşte mai departe »

Navighează pana sus