vineri , 1 iulie 2022

Arhivă etichete: Marius Manole

Abonare RSS

Premieră-eveniment: „All Inclusive”, la Palatul Naţional al Copiilor, cu casa închisă

Premiera spectacolului „All Inclusive”, cea mai noua producţie regizată de Vlad Zamfirescu, a avut loc miercuri, 22 martie a.c., la Palatul Naţional al Copiilor, cu casa închisă. Medeea Marinescu, Marius Manole, Mirela Oprișor, Vlad Zamfirescu și Diana Roman au oferit un adevarat spectacol al comediei, în faţa unei săli arhipline. S-a râs pe săturate, la o piesă jucată în vervă ... Citeşte mai departe »

Poveste de Crăciun, cu Medeea Marinescu și Marius Manole, la Teatrul Tineretului

În pragul sărbătorilor, Medeea Marinescu și Marius Manole vă invită să vă lăsaţi învăluiţi de magia unei frumoase şi imprevizibile poveşti a cărei acţiune se derulează în seara de Ajun. “Fă-mi loc!” este o încântătoare comedie, ce demonstrează că viaţa e plină de surprize. Două personaje simpatice se descoperă reciproc într-o întâlnire, cu scântei, ce se dovedeşte a fi…providenţială! “Fă-mi ... Citeşte mai departe »

„Peretele”: tragi-comedie muzicală, de Lia Bugnar, în premieră la Teatrul Metropolis

Teatrul Metropolis vă invită la premiera spectacolului „Peretele”, o tragi-comedie muzicală semnată Lia Bugnar, în zilele de sâmbătă 11 octombrie, de la orele 16:00 şi duminică 12 octombrie, de la orele 16:00 şi 19:00. Lia Bugnar revine pe scena Teatrului Metropolis în dublă ipostază, cea de dramaturg şi de regizor al noului spectacol cu piesa „Peretele”, avându-i în distribuţie pe: ... Citeşte mai departe »

Maraton la final de vară: Marius Manole joacă în 10 spectacole în opt zile

Înainte de începerea stagiunii teatrale, publicul are ocazia să îl vadă pe actorul Marius Manole în 10 spectacole de marcă ale teatrului independent. La doar 34 de ani, Marius Manole este cel mai solicitat actor de teatru din România. De fapt, actorul Marius Manole este atât de ocupat, încât spectacolele sale pot fi două și uneori chiar trei pe seară, ... Citeşte mai departe »

Ilinca Manolache şi Marius Manole scot iubirea din tipare

Spectacolul de teatru „Masculin-feminin”, cea mai nouă producţie teatrală semnată Asociaţia INSPIRA, va avea loc sâmbătă, 27 iulie, ora 22:00 la Godot Cafe, str. Blănari nr 14. „Masculin-feminin“ este primul spectacol de teatru realizat de Asociaţia INSPIRA, după o piesă scrisă de un autor român, care ar trebui tradus în toate limbile pământului şi montat pe toate marile scene ale ... Citeşte mai departe »

„Fă-mi loc!”, cu Medeea Marinescu și Marius Manole, în premieră la Godot Café – VIDEO

Medeea Marinescu, una dintre cele mai iubite actrițe de film, se întâlnește în sfârșit cu cel mai în vogă actor de teatru, Marius Manole, într-o comedie a cărei producție este semnată de Asociația INSPIRA. Spectacolul va avea premiera duminică, 10 martie, la Godot Café. „Fă-mi loc!” spune povestea a doi tineri care se regăsesc, în ajunul Crăciunului, în cușeta unui tren ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus