miercuri , 23 septembrie 2020

Arhivă etichete: Mark Knopfler

Abonare RSS

Trei piese care fac lumea mai frumoasă – VIDEO

foto M-a întrebat cineva, de curând, ce piesă mi se pare că face lumea mai frumoasă, ce artiști ascult atunci când am nevoie de o încurajare că ceea ce fac nu e în zadar și că – așa cum ne place tuturor să credem – totul va fi bine. Prima care mi-a venit în minte e „Sacrifice”, a lui Elton ... Citeşte mai departe »

Concert-premieră în România: Mark Knopfler, măiestrie pe scena Sălii Palatului

Joi seara, publicul român a avut ocazia să întâlnească o adevărată legendă a muzicii internaţionale, într-un spectacol memorabil. Aflat pentru prima dată în România, Mark Knopfler a oferit celor câteva mii de fani prezenţi aseară la Sala Palatului din Bucureşti clipe de neuitat, într-o adevărată demonstraţie de virtuozitate muzicală, fostul solist şi compozitor al trupei Dâre Straits făcând încă o ... Citeşte mai departe »

Mark Knopfler concertează joi, în premieră, în România

Doar câteva zile îi mai despart pe fanii Dire Straits de întâlnirea cu solistul şi membrul fondator al trupei, celebrul Mark Knopfler. Acesta va concerta în premieră în România, săptămâna aceasta, pe 25 aprilie, la Sala Palatului din Bucureşti, evenimentul desfăşurându-se cu casa închisă. Concertul Mark Knopfler este organizat de Emagic. Mark Knopfler este fără îndoială unul dintre cei mai ... Citeşte mai departe »

Concertul Mark Knopfler de la Sala Palatului este sold-out

Concertul pe care Mark Knopfler îl va susţine la Bucureşti pe data de 25 aprilie, la Sala Palatului, se va desfăşura cu casa închisă, biletele fiind epuizate în totalitate. Prezentat de Aqua Carpatica şi Domeniile Sâmbureşti, acesta este primul show pe care Mark Knopfler, fondatorul şi solistul trupei Dire Straits, îl susţine în faţa publicului roman, evenimentul fiind organizat de ... Citeşte mai departe »

Concertul Mark Knopfler, aproape sold-out la categoria VIP

Cererile de bilete pentru concertul pe care Mark Knopfler, fondatorul trupei Dire Straits, îl va susţine la Bucureşti în primăvara anului următor, au devenit tot mai numeroase, categoria VIP fiind deja aproape epuizată. Show-ul Mark Knopfler programat pe 25 aprilie 2013, la Sala Palatului, se anunţă a fi o experienţă cu adevărat unică, publicul având şansă de a asculta live ... Citeşte mai departe »

Mark Knopfler aduce magia Dire Straits la Bucureşti

Mark Knopfler, fondatorul, compozitorul, chitaristul şi solistul trupei Dire Straits, de fapt „eminenta cenuşie” a grupului, se va afla primăvara aceasta pentru prima dată în România! Artistul va concerta pe 25 aprilie 2013, la Sala Palatului, în cadrul unui eveniment organizat de Emagic. Unul dintre cei mai respectaţi chitarişti ai muzicii rock, Mark Knopfler este şi astăzi un veritabil etalon ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus