marți , 28 noiembrie 2023

Arhivă etichete: masca

Abonare RSS

„Bolnavul închipuit”, un spectacol invitat la Teatrul Masca

Sâmbătă, 18 ianuarie, ora 19.00, Teatrul Al. Davila din Pitești va prezenta pe scena Teatrului Masca spectacolul „Bolnavul închipuit”, ultima dintre comediile lui Molière. Invitația a fost lansată ca parte a proiectului „Cu teatrul prin țară”, inițiat de Teatrul Masca, care va include turnee și schimburi de experiență. „Sâmbătă seara, în timp ce noi vom fi prezenți pe scena din ... Citeşte mai departe »

La Teatrul Masca se împodobește bradul, alături de Mihai Mălaimare și Victor Vurtejanu

Teatrul Masca va invită vineri, 6 decembrie, începând cu ora 16.00, în Amfiteatrul din Bulevardul Uverturii nr. 70-72, la cea de-a IX-a ediţie a împodobirii bradului de Crăciun. Invitaţii speciali de anul acesta sunt Victor Vurtejanu şi ceata lui de colindători – instrumentişti, teologi, profesori şi actori, care, împreună cu actorii Teatrului Masca, vor interpreta colinde şi vor contribui la ... Citeşte mai departe »

Mască naturală, cu avocado și miere, pentru un ten frumos pe timp de iarnă

Nu e un secret pentru nimeni faptul că, în sezonul rece, pielea noastră are nevoie de o îngrijire mai atentă. Și mai ales tenul, care este zilnic expus la frig, vânt sau ninsoare, și astfel suferă cel mai mult. Din fericire, natura ne pune la dispoziție ingrediente benefice, pe care le putem folosi pentru a atenua acțiunea dură a factorilor ... Citeşte mai departe »

Teatrul Masca sărbătoreşte 1 Decembrie cu bilete la preţuri reduse

Ziua Naţională a României va fi sărbătorită la Teatrul Masca duminică, 1 decembrie, ora 19.00 printr-un spectacol special – „Fior d’amor în Bucureşci”, o poveste romantică de dragoste pe muzica Bucureştilor de odinioară. Reprezentaţia readuce în atenţia publicului Micul Paris ce palpita de viaţă şi frenezie în anii dintre cele două războaie mondiale.  „1 Decembrie este o zi de o mare ... Citeşte mai departe »

Festivalul Măşti Europene la… Masca, a IX-a ediţie

Teatrul Masca va găzdui, în perioada 23-24 noiembrie, cea de-a noua ediţie a festivalului Măşti Europene la…Masca. Invitatulspecial de anul acesta este Teatrul „Satiricus Ion Luca Caragiale” din Chişinău, ce va prezenta publicului bucureştean trei spectacole de excepţie: „Cerere în căsătorie”, după Anton P. Cehov, „Made în Moldova”, după un text de Constantin Cheianu şi „Carmen”, de Prosper Merimee. „Fondat ... Citeşte mai departe »

“Cu bastonul prin București”: Weekendul statuilor vivante în Capitală

Teatrul Masca vă invită în parcul Herăstrău (intrarea dinspre Charles de Gaulle) între 21 și 24 iunie la cea de-a treia ediție a Festivalului Internațional de Statui Vivante, care anul acesta se va desfășura sub motto-ul “Cu bastonul prin București” – titlul unei cărți scrise de Tudor Arghezi. „An de an omagiem câte o personalitate marcantă a culturii românești. Anul ... Citeşte mai departe »

Târgul de Jucării organizat de Teatrul Masca are loc duminică, în Herăstrău

Duminică, 9 iunie, începând cu ora 11.00, parcul Herăstrău (intrarea dinspre Piaţa Charles de Gaulle) va găzdui cea de-a XIV-a ediţie a Târgului de Jucării organizat de Teatrul Masca. „Târgul de Jucării a devenit o tradiţie pentru bucureşteni şi este o bună ocazie pentru copii de a petrece timpul împreună cu părinţii lor. Ca în fiecare an, micii negustori vor ... Citeşte mai departe »

Iepurașul la Masca: actorii vor încondeia ouă la teatru, în Joia Mare

Teatrul Masca va invită joi, 2 mai, începând cu ora 11.30,în amfiteatrul din Bulevardul Uverturii 70-72, la cea de-a opta ediţie a evenimentului Iepuraşul la Masca. „Este minunat ca în fiecare an să fii înconjurat de familii frumoase care păstrează încă vii tradiţiile, de părinţi care le explică celor mici simbolistica încondeiatului, de o atmosferă caldă şi de zâmbete care ... Citeşte mai departe »

Spectacol fascinant de statui vivante: începe noua stagiune în aer liber a Teatrului Masca

Miercuri, 1 mai, începând cu ora 19.00, Teatrul Masca va invită în parcul Herăstrău să urmăriţi în deschiderea stagiunii estivale Umbre pe Calea Victoriei, un spectacol de statui vivante care aduce în actualitate farmecul Bucureştiului din alte vremuri. „Vă aşteptam cu drag să ne fiţi alături în noua stagiune estivală care va avea un punct forţe în luna iunie când ... Citeşte mai departe »

Cea mai eficientă mască de păr pe care o poți prepara acasă

Dacă îţi doreşti o mască de păr hidratantă, făcută în casă, cele mai eficiente ingrediente îţi stau la îndemână. Iată de ce ai nevoie pentru un tratament natural cu efectele cele mai bune: –         ulei de măsline –         miere –         un strop de ulei de argan sau de ricin –         zeama de la o jumătate de lămâie –         un ou ... Citeşte mai departe »