joi , 23 septembrie 2021

Arhivă etichete: medalie

Abonare RSS

Echipajul feminin de dublu rame al României, medaliat cu aur la Sevilla

Echipajul feminin de dublu rame al României a câştigat, duminică, medalia de aur la Campionatul European de Canotaj de la Sevilla. Acesta este al cincilea titlu continental consecutiv pentru țara noastră, în această probă. Echipajul a fost format din sportivele Cristina Grigoraş şi Andreea Boghian și a încheiat cursa de 2.000 de metri, cu timpul de 7:49.09 minute, cucerind medalia ... Citeşte mai departe »

Flavius Koczi a câștigat medalia de argint la sărituri, la Moscova

Gimnastul Flavius Koczi a câştigat, duminică, medalia de argint în finala de la sărituri, la Campionatele Europene individuale de la Moscova. Flavius Koczi a fost notat cu 15.158 la prima săritură şi cu 14.616 la cea de-a doua, iar cu media de 14.887 a obţinut medalia de argint. România mai are reprezentanţi duminică, în ultima zi a Campionatelor Europene de ... Citeşte mai departe »

„În premieră”: Antena 3, medaliată cu Gold World Medal, la New York

Antena 3 a fost premiată alături de cele mai bune televiziuni din întreaga lume, în cadrul unei ceremonii care a avut loc pe 9 aprilie. Carmen Avram şi echipa emisiunii „În premieră” au fost desemnaţi câştigători la New York Festivals World’s Best Television & Film 2013, categoria Best Camerawork, cu reportajul „Pe-un picior de iad”. În finala competiţiei pentru cele ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus