duminică , 17 octombrie 2021

Arhivă etichete: Medeea Marinescu

Abonare RSS

Medeea Marinescu: „Eu nu ştiu cum e să nu faci nimic”

E unul dintre oamenii pe care i-aș putea intervieva zile întregi, fără să-mi epuizez curiozitățile. Și de fiecare dată când ne întâlnim, chiar și virtual, ne iese câte un dialog de cursă lungă. E de savurat într-un moment de tihnă, nu vă grăbiți. Mai ales că nu în fiecare zi aveți prilejul de a o asculta vorbind pe Medeea Marinescu ... Citeşte mai departe »

Ce piese de teatru vedem primăvara aceasta

Evadare ideală din plictisul cotidian, teatrele din București vă așteaptă cu producții noi sau mai vechi, cu artiști pe care-i îndrăgiți și pe care-i puteți revedea, primăvara aceasta, pe scenă. TEATRUL NAŢIONAL ION LUCA CARAGIALE Horațiu Mălăele, Dana Dogaru și Emilia Popescu revin, pe 10, 17 şi 20 aprilie, la Teatrul Național din București, cu spectacolul „Cafeneaua”. Sunteți invitați la ... Citeşte mai departe »

Premieră-eveniment: „All Inclusive”, la Palatul Naţional al Copiilor, cu casa închisă

Premiera spectacolului „All Inclusive”, cea mai noua producţie regizată de Vlad Zamfirescu, a avut loc miercuri, 22 martie a.c., la Palatul Naţional al Copiilor, cu casa închisă. Medeea Marinescu, Marius Manole, Mirela Oprișor, Vlad Zamfirescu și Diana Roman au oferit un adevarat spectacol al comediei, în faţa unei săli arhipline. S-a râs pe săturate, la o piesă jucată în vervă ... Citeşte mai departe »

Medeea Marinescu este mamă din nou

foto Actrița Medeea Medeea Marinescu și soțul ei, directorul de imagine George Dăscălescu, au devenit părinți pentru a doua oară. La sfârșitul lunii iunie, cunoscuta artistă a adus pe lume încă un băiat, anunțând vestea, abia ieri, prietenilor ei de pe Facebook. „Pe 27 iunie am devenit pentru a doua oară mamă… de băiat! Sunt mamică full-time, învăț să mă ... Citeşte mai departe »

Florin Piersic și Medeea Marinescu revin cu piesa „Străini în noapte”

Actorii Florin Piersic și Medeea Marinescu revin pe scena sălii Studio a Teatrului Național București, în data de 12 octombrie, de la ora 20:00, cu piesa de teatru „Străini în noapte”, regizată de Radu Beligan. Vestea reluării acestei comedii remarcabile a declanșat reacții excelente în rândul publicului spectator. Așa se face că, în numai trei săptămâni, s-au epuizat toate biletele, ... Citeşte mai departe »

Poveste de Crăciun, cu Medeea Marinescu și Marius Manole, la Teatrul Tineretului

În pragul sărbătorilor, Medeea Marinescu și Marius Manole vă invită să vă lăsaţi învăluiţi de magia unei frumoase şi imprevizibile poveşti a cărei acţiune se derulează în seara de Ajun. “Fă-mi loc!” este o încântătoare comedie, ce demonstrează că viaţa e plină de surprize. Două personaje simpatice se descoperă reciproc într-o întâlnire, cu scântei, ce se dovedeşte a fi…providenţială! “Fă-mi ... Citeşte mai departe »

Medeea Marinescu: „Într-un rol pornești ca într-o relaţie de iubire”

Foto: George Dăscălescu Medeea Marinescu e o parteneră de conversații care niciodată nu dezamăgește. Chiar și când e în plină filmare și-ți răspunde în grabă, pentru că „trebuie să fugă la cadru”, reușește să-ți dăruiască un strop de inspirație. Am rugat-o să ne vorbească despre felul în care își construiește rolurile, despre cum se vede ea însăși în oglinda personajelor ... Citeşte mai departe »

De 8 Martie, Florin Piersic și Medeea Marinescu sunt „Străini în noapte”

Actorii Florin Piersic şi Medeea Marinescu va invită, pe 8 Martie, la Palatul Naţional al Copiilor, la o ediţie specială a comediei de succes „Străini în Noapte”. Toate femeile din public vor primi în dar o floare din partea maestrului Florin Piersic, motiv pentru care accesul în sală va dura ceva mai mult decât de obicei. Spectatoarele vor avea astfel ... Citeşte mai departe »

Medeea Marinescu, pe scena Ateneului Român, alături de corul Madrigal

Pe 15 decembrie, la Ateneul Român, universul magic al sărbătorilor de iarnă îşi va deschide porţile în acorduri de pian şi şoapte de poveste: binecunoscuta actriţă Medeea Marinescu va pune în scenă un emoţionant moment introductiv pentru concertul de Crăciun al Corului Naţional de Cameră Madrigal. In acest demers artistic de o mare sensibilitate şi căldură sufletească, Medeea Marinescu va ... Citeşte mai departe »

Florin Piersic și Medeea Marinescu, invitați să joace „Străini în noapte” la Berna şi Lugano

Joi, 24 octombrie 2013, cu prilejul marcării Zilei Românilor din Elveţia, Ambasada României organizează cu concursul Institutului Cultural Român reprezentarea piesei „Străini în noapte”, de E. Assous, în regia maestrului Radu Beligan. Piesa reprezintă un recital actoricesc de primă mână, în interpretarea actorilor Florin Piersic şi Medeea Marinescu. Spectacolul va avea loc, cu începere de la  ora 20.00, în incinta ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus