marți , 22 iunie 2021

Arhivă etichete: medic dermatolog

Abonare RSS

Micozele cutanate: care sunt simptomele și cum le putem trata

foto Descuamarea pielii, fisuri, roșeață, mâncărime, usturime, discomfort – toate acestea reprezintă simptome ale micozelor cutanate, afecțiuni frecvente care pot afecta copiii și adulții sănătoși deopotrivă. Marea lor majoritate prezintă un aspect clasic, pentru tratarea eficientă fiind necesară în primul rând eliminarea factorilor favorizanți. Doctorul Laurențiu Vlădău, specialist în Dermatologie și Venerologie, atenționează însă că atunci când sunt rezistente la ... Citeşte mai departe »

Iontoforeza: cum poți trăi mai ușor cu transpirația excesivă

foto Hiperhidroza, cunoscută popular drept transpiraţie excesivă, este o problemă foarte frecventă şi jenantă, care poate afecta pe oricare dintre noi, indiferent de sex sau vârstă. Antiperspirantele îşi dovedesc eficienţa doar pe termen scurt, afecţiunea cauzând în continuare disconfort social şi favorizând mai ales dezvoltarea unor infecţii ale pielii. Iontoforeza este procedura care şi-a dovedit eficiența în ameliorarea pe termen ... Citeşte mai departe »

Trusa de prim-ajutor pentru un păr minunat întreaga zi

Cu toții știm că geanta unei femei conține nenumărate lucruri: de la nelipsita trusă de make-up, gadget-uri, până la cărți de vizită. Toate acestea pentru a se asigura de faptul că, indiferent de împrejurare, nimic nu le va lua pe nepregătite – nici un meeting neașteptat sau o ieșire cu prietenii. Specialiștii Clear ne recomandă să strecurăm și o mini-trusă ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus