joi , 7 iulie 2022

Arhivă etichete: medici

Abonare RSS

România, ţara unde medicii au cele mai mici salarii

Ultimele statistici din domeniul salariilor medicale în Europa indică cifre triste pentru România. Potrivit ultimelor cercetări privind salariul minim şi maxim al medicilor din Uniunea Europeană, România este pe ultimul loc. Cu un salariu minim pe lună pentru medici de 373 euro şi unul maxim de 874 euro, România este cu mult în spatele unor ţări precum Danemarca sau Belgia. ... Citeşte mai departe »

Irina Păcurariu spune „Poveşti în halate albe” despre medici din Cluj

La următoarele două ediţii ale Poveştilor în halate albe, Irina Păcurariu vine cu istorii şi destine ale unor medici care îşi fac meseria în singurul oraş din România unde majoritatea clinicilor au mai mult de 100 de ani, ba chiar şi în condiţii în care unele spitale nu ar mai trebui să funcţioneze – Clujul, unul dintre polii medicinei româneşti. ... Citeşte mai departe »

„Povești în halate albe”: Irina Păcurariu se întoarce pe micul ecran, de luni

Din 22 aprilie, de la ora 22.00, Irina Păcurariu aduce telespectatorilor TVR 1 Poveşti în halate albe, o emisiune despre reuşitele incredibile din domeniul medical românesc, cele care, în general, se pierd printre dezbaterile despre incompetenţă, corupţie sau ineficienţă. Programul poate fi urmărit în simulcast şi pe TVR HD şi online, pe www.tvrplus.ro, unde se va înregistra, de altfel, întreaga ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus