vineri , 1 iulie 2022

Arhivă etichete: Melanie Griffith

Abonare RSS

Fotografii: cum arată noua locuință a lui Antonio Banderas

foto Antonio Banderas a renunțat recent la reședința lui din California și a cumpărat, împreună cu iubita lui, o casă în sud-estul Angliei, un loc pe care-l descrie drept „magic”. Actorul, în vârstă de 55 de ani, a plătit 3,3 milioane de dolari pentru o locuință cu cinci dormitoare, în care trăiește în prezent alături de iubita lui, Nicole Kimpel, ... Citeşte mai departe »

Melanie Griffith și Antonio Banderas divorțează, după 18 ani de căsnicie

„Ne-au dat șase luni împreună!”, a declarat Melanie Griffith despre felul în care a fost percepută inițial relația sa cu Antonio Banderas. Ei bine, au rezistat 18 ani împreună, însă vineri, actrița din „Working Girl” a introdus actele de divorț, citând „diferențe ireconciliabile”. Deși Griffith a fost cea care a intentat divorțul, cei doi actori au oferit o declarație de ... Citeşte mai departe »

Antonio Banderas: „Am 52 de ani, acum mi se propun mai mult roluri de tată”

Actorul Antonio Banderas spune, într-un interviu acordat ProTV Magazin, că înaintarea în vârstă i-a determinat pe creatorii de filme să înceapă să-i ofere roluri mai mature, cum ar fi cele de tată, spre deosebire de trecut, când interpreta mai degrabă personaje de tip sex – simbol. „Acum mi se propun mai mult roluri de tată. Am făcut un film acum ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus