marți , 28 noiembrie 2023

Arhivă etichete: melodie

Abonare RSS

VUNK a filmat un nou videoclip, pentru piesa „Aşa, şi?”

Trupa VUNK a filmat ieri un nou videoclip, pentru piesa “Aşa, şi?”, lansată luna trecută, împreună cu MediaPro Music. Clipul a fost filmat în mai multe locaţii din Bucureşti, în regia lui Florin Boţea, unul dintre cei mai cunoscuţi regizori de videoclipuri din ţară. Noul videoclip are o poveste interesantă şi amuzantă: membrii trupei VUNK nu sunt personajele principale, ci ... Citeşte mai departe »

Legătura lui Joe Cocker cu „Iron Man 2”, Dr. Dre şi Tupac

Ce legătură ar fi între un mare cântăreţ, un film de succes, un producător celebru şi un rapper talentat? Mulți nu știu, dar una dintre piesele care apar pe coloana sonoră a filmului Iron Man 2 (2010) – California Love a fost creată prin aportul fiecăruia dintre aceste mari nume: Joe Cocker, Tupac şi Dr. Dre! Iron Man 2 este ... Citeşte mai departe »

Moment ridicol la concertul lui Andrea Bocelli: Angela Gheorghiu a falsat începutul piesei „Time To Say Goodbye” – VIDEO

Soprana Angela Gheorghiu, invitată specială în cadrul concertului pe care Andrea Bocelli l-a susținut, pe 25 mai, la București, a oferit publicului de la Romexpo un moment absolut ridicol, mai ales că venea din partea unei soprane cu faimă internațională. Artista a ratat începutul celebrei piese „Time To Say Goodbye”, falsând îngrozitor și nereușind să intuiască nota potrivită a cântecului, ... Citeşte mai departe »

Natalie Cole a înregistrat un nou duet virtual cu tatăl ei

Natalie Cole a apelat din nou la tehnologia modernă pentru a înregistra un duet alături de tatăl său, Nat King Cole. Este vorba despre o baladă intitulată „Acercate Mas” și interpretată în limba spaniolă. Melodia va fi inclusă pe noul album al cântăreţei, care se va numi „Natalie Cole en Espanol”. Noul disc va include duete înregistrate de artistă cu ... Citeşte mai departe »

Cine a hipnotizat-o pe Loredana?

Oi, oi, oi, maică… E clar, nu mă potrivesc deloc cu vremurile astea moderne, în care primarii fac pe salvamarii, iar artiștii fac pe mascotele, sub pretextul că sunt eclectici. Ați auzit imnul stațiunii Mamaia, lansat oficial azi, de 1 Mai? Cei care au fost suficient de (prost) inspirați să dea pe ProTV, l-au putut asculta în avanpremieră, ieri după-amiază, ... Citeşte mai departe »

Bonnie Tyler, despre Eurovision: „Nu pot concura cu cei care se dezbracă”

Cariera sa în muzică se întinde pe aproape jumătate de veac, însă Bonnie Tyler este conștientă de faptul că nu doar vocea sa va conta în competiția de la Eurovision, care va avea loc în Suedia, în luna mai. Artista, în vârstă de 61 de ani, spune că nu poate concura cu toți artiștii gata să se dezbrace pe scenă, ... Citeşte mai departe »

Andra a lansat videoclipul piesei „Inevitabil va fi bine” – VIDEO

Andra a lansat ieri seară cel mai nou single al său, „Inevitabil va fi bine”, piesa care promovează albumul cu acelaşi nume al cântăreţei, ce urmează să fie lansat luna următoare, alături de MediaPro Music. Odată cu nouă melodie, Andra a lansat şi un videoclip, regizat de Iulian Moga. Alături de prieteni apropiaţi, dansatori şi vedete, artista s-a distrat pe ... Citeşte mai departe »

„Inevitabil va fi bine”: Andra a filmat 16 ore pentru noul său videoclip

Andra a filmat ieri un nou videoclip, pentru piesa „Inevitabil va fi bine”, single care promovează albumul cu acelaşi nume al cântăreţei, ce urmează să fie lansat luna următoare, alături de MediaPro Music. Clipul, regizat de Iulian Moga, a fost de fapt o mare petrecere. Alături de prieteni apropiaţi, dansatori şi vedete, Andra s-a distrat pe cinste la filmări. Printre ... Citeşte mai departe »

„Avec ce soleil”: Patricia Kaas a lansat un nou clip – VIDEO

Proaspăt lansat, noul videoclip al artistei a strâns deja câteva zeci de mii de vizualizări pe YouTube. Noul single ce beneficiază de acest videoclip se numeşte „Avec ce soleil” şi face parte din spectacolul „Kaas Chante Piaf”, ce va fi prezentat şi la Bucureşti, pe 23 iunie. Piesa „Avec ce soleil” apare pe noul album al Patriciei Kaas şi este ... Citeşte mai departe »

Monica Bârlădeanu, vedeta clipului „Un refren”, de Bobby Păunescu – VIDEO

După ce a suferit serioase lovituri de imagine din partea lui Mircea Badea și a fanilor vedetei de la Antena 3, Robert Turcescu își ia revanșa. Melodia lui, „Un refren”, care s-a calificat în finala Eurovision 2013, are acum și un videoclip. Și nu orice fel de videoclip, ci unul în care vedetă este actrița Monica Bârlădeanu, în regia fostului ... Citeşte mai departe »