joi , 13 august 2020

Arhivă etichete: melodii

Abonare RSS

Aura Urziceanu: „Întotdeauna acasă mă voi simţi în România”

Foto: www.adevarul.es După o lungă perioadă de tăcere, celebra artistă AURA URZICEANU ne-a acordat, în exclusivitate, un interviu în care vorbește cu dor despre țara sa, declarând că România este locul în care se va simți, întotdeauna, „acasă”. Cântăreața, care se află în plin turneu pe continentul american, ne-a dezvăluit că agenția de impresariat care o reprezintă – cea a ... Citeşte mai departe »

Mihai Trăistariu a lansat o nouă piesă dedicată sărbătorilor de iarnă – VIDEO

Dupa ce în 2006 a primit Discul de Aur pentru vânzările primului său album de colinde, initulat sugestiv „De Crăciun”, Mihai Trăistariu lansează un nou single dedicat sărbătorilor de iarnă. Melodia se numește „E iarnă între noi” și este compusă integral de artist. Trăistariu a lansat această nouă piesă împreună cu casa de discuri Roton, iar videoclipul a fost realizat ... Citeşte mai departe »

„Dragoste”: Loredana începe, astăzi, cel mai mare turneu național din ultimii ani

Loredana dă azi startul celui mai mare turneu naţional din ultimii ani, în cadrul căruia vă promova noul său album, „Dragoste”. Concertul care deschide marele eveniment va avea loc diseară, în Cluj Napoca, la Casa de Cultură a Studenţilor. În plus, celebra cântăreaţă promite show-uri incendiare şi în Oradea (16 martie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Timişoara (17 martie, Sala Capitol a Filarmonicii Banatul), Deva (18 martie, Centrul Cultural ... Citeşte mai departe »

Nepoata lui Carlos Santana concurează cu Elena Cîrstea la Eurovision

După un tur de forţă prin ţară – Iaşi, Cluj, Timişoara, Craiova – unde s-a desfăşurat preselecţia pieselor înscrise în concursul Eurovision 2013, astăzi juriul a încheiat cea de-a doua şi ultima zi de audiţii la Bucureşti. Dintre cele 32 de melodii calificate, telespectatorii împreună cu juriul de specialişti vor alege, pe parcursul a două semifinale (23 şi 24 februarie), melodiile ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus