vineri , 3 februarie 2023

Arhivă etichete: mic-dejun

Abonare RSS

Recuzita obligatorie pentru un mic dejun regal

Sunt dimineți în care vrei să te răsfeți ca un rege. Sau regină, după caz. Ori, pur și simplu, vrei să-ți răsfeți partenerul sau invitații care au poposit la tine peste noapte. Dincolo de mâncarea în sine, care ar trebui să abunde, ca la un hotel de 5 stele, există câteva accesorii care duc prezentarea micului dejun la un alt ... Citeşte mai departe »

La Villette au Jardin: cuib romantic în Normandia

foto Mai rar de găsit un cuib atât de romantic și de intim ca acesta: La Villette du Jardin, o odaie la țară, într-o casă liniștită, înconjurată de o grădină fermecătoare, în Normandia. Proprietate a unui pictor și a soției sale, peisagistă de profesie, casa construită în secolul al 18-lea se află la marginea unui cătun numit La Villette și ... Citeşte mai departe »

Ce mânca Audrey Hepburn la micul-dejun

foto Pentru Audrey Hepburn, micul-dejun era o plăcere, mai ales când era savurat la sfârșit de săptămână, în tihnă, împreună cu familia ei. Ce-i plăcea actriței cel mai mult să mănânce dimineața? Luca Dotti a povestit despre asta în cartea „Audrey at Home”, în care a portretizat-o pe mama lui ca pe o femeie care a fost mult mai fericită ... Citeşte mai departe »

Ana Maria Brânză: „Fiecare zi trebuie să înceapă cu un mic dejun copios!”

Recent premiată la Paris, spadasina Ana Maria Brânză vorbeşte despre stilul ei de viaţă în numărul de decembrie al revistei „Ce se întâmplă, doctore?”. Sportiva declară că își începe fiecare zi cu un mic dejun consistent, iar pentru a se relaxa între antrenamente, alege sauna sau masajul. „Fiecare zi trebuie să înceapă cu un mic dejun copios! Nu este doar ... Citeşte mai departe »

Arta micului-dejun: picturi și povești celebre, recreate din mâncare

O artistă norvegiană își pune în practică talentul și creativitatea folosindu-se de alimente, pentru a-și înveseli micul-dejun. Ida Skivenes, din Oslo, a recreat, exclusiv din mâncare, unul dintre autoportretele Fridei Kahlo și un tablou cu floarea soarelui al lui Van Gogh. Nu s-a oprit aici, ci a continuat cu „Țipătul” lui Munch, „Persistența memoriei”, a lui Salvador Dali sau cu ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus