luni , 13 iulie 2020

Arhivă etichete: Michael Douglas

Abonare RSS

Kirk Douglas, la 99 de ani, sărbătorit de fiul lui și de Catherine Zeta-Jones

foto Actorul Kirk Douglas a împlinit 99 de ani pe 9 decembrie, iar aniversarea sa a fost amintită și de Michael Douglas, care a postat pe pagina lui de Facebook o fotografie, urându-i tatălui său „La mulți ani” și spunându-i că îl iubește. Astăzi, starul din „Basic Instinct” a revenit cu o a doua fotografie, în care apare alături de ... Citeşte mai departe »

Michael Douglas urmează o dietă fără gluten

foto La 70 de ani, Michael Douglas își arată vârsta, însă e într-o formă din ce în ce mai bună și pune acest lucru pe seama noii sale diete, care exclude produsele cu gluten. Actorul, care se pregătește pentru premiera celui mai nou film în care joacă, „Ant-Man”, este azi mai preocupat ca oricând de sănătatea sa, după ce s-a ... Citeşte mai departe »

Michael Douglas, văzut de Annie Leibovitz

El e unul dintre cei mai expresivi actori ai lumii. Ea e în top 10 fotografi talentați și celebri. Întâlnirea lor, văzută printr-o lentilă, e o bucurie pentru ochi și suflet. Michael Douglas, fotografiat de Annie Leibovitz, pentru Vanity Fair, în 2010. Citeşte mai departe »

„Burlaci întârziați”: întâlnire de senzație între Robert De Niro, Michael Douglas, Kevin Kline și Morgan Freeman

Este pentru prima dată când patru actori de Oscar joacă împreună pe marile ecrane, Robert De Niro, Michael Douglas, Kevin Kline și Morgan Freeman iau cu asalt cinematografele de vineri, 20 decembrie, când se vor pregăti pentru petrecerea vieții lor, în super comedia Burlaci întârziați. „Într-un fel, nu e ca şi cum ai lucra cu un străin. De-a lungul anilor, ... Citeşte mai departe »

Michael Douglas a mințit în legătură cu tipul de cancer de care a suferit

Michael Douglas recunoaște că a mințit în legătură cu tipul de cancer de care a suferit. Starul a explicat că, în perioada în care a dezvăluit că e bolnav, se afla pe punctul de a porni într-un turneu de promovare a filmului „Wall Street: Money Never Sleeps” și că nu a vrut ca diagnosticul său să afecteze proiectul. Invitat în ... Citeşte mai departe »

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas s-au împăcat

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas au hotărât să acorde o nouă șansă căsniciei lor și s-au împăcat recent. Actorul a revenit în casa pe care o deține alături de soția lui la New York, informează contactmusic.com. Potrivit unei surse din preajma celor două staruri, citată de tabloidul The Sun, Catherine a fost de acord ca soțul său să revină la ... Citeşte mai departe »

Michael Douglas, despre anii studenției: „Am luat o mulțime de droguri, a fost o perioadă magică”

Într-un interviu recent, Michael Douglas și-a adus aminte de obiceiurile sale din studenție, despre care a declarat că a fost „o perioadă magică”, căci consuma „o mulțime de droguri” și se distra la petreceri și festivaluri. Starul, care s-a despărțit de curând de soția sa, Catherine Zeta-Jones, povestește că a devenit hipiot la scurtă vreme după ce a început să ... Citeşte mai departe »

Michael Douglas, despre divorțul de Catherine Zeta-Jones: „Eu și soția mea suntem bine”

Michael Douglas neagă orice „criză” în căsnicia sa cu Catherine Zeta-Jones, la doar câteva zile după ce reprezentanta actriței a declarat că cele două staruri vor petrece o perioadă separate, pentru a-și îmbunătăți relația. Aflat în Berlin, unde promovează cel mai nou film al său, „Liberace: Behind The Candelabra”, Michael Douglas a spus că el și partenera sa de viață ... Citeşte mai departe »

Michael Douglas, în lacrimi la Cannes: „Am început să filmez chiar după ce am avut cancer”

Michael Douglas nu și-a ascuns emoțiile, ieri, la Festivalul de Film de la Cannes, unde a vorbit despre cel mai recent rol al rău, cel al pianistului Liberace, din filmul „Behind the Candelabra”. „Am început să filmez chiar după ce am avut cancer”, le-a declarat Douglas jurnaliștilor adunați la o conferință de presă la Cannes, ținându-și cu greu lacrimile în ... Citeşte mai departe »

Fotografii inedite, cu Michael Douglas și Matt Damon, din filmul despre Liberace

Michael Douglas și Matt Damon, care sunt un cuplu de homosexuali în filmul dedicat faimosului Liberace, demonstrează, încă o dată, cât de departe este dispus să meargă un actor pentru arta sa. Primele fotografii din film date publicității îi arată pe Douglas și Damon în ipostaze cu totul neobișnuite. Starul din „Wall Street” joacă rolul principal, cel al controversatului pianist ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus