duminică , 2 octombrie 2022

Arhivă etichete: Mick Jagger

Abonare RSS

Swinging Sixties London: fotografii vechi, expuse la Amsterdan

O nouă expoziție, prezentată la Galeria Foam din Amsterdam, prezintă atmosfera din Londra anilor ’60 în detalii interesante, anunță The Telegraph. O călătorie vizuală în capitala britanică, alături de celebrități din zona modei și a muzicii, prin lentila unor fotografi precum Terence Donovan, John Cowan, Brian Duffy sau Norman Parkinson. Jerry Hall și Antonio Lopez, mai 1975. Foto: Norman Parkinson Mick ... Citeşte mai departe »

Designerul L’Wren Scott, iubita lui Mick Jagger, a fost găsită moartă

L’Wren Scott, designer și iubita solistului Rolling Stones Mick Jagger, a fost găsită moartă, luni dimineața, în apartamentul său din Manhattan, New York. Până în acest moment, poliția ia în considerare ipoteza sinuciderii. L’Wren Scott, în vârstă de 47 de ani, a fost descoperită decedată de asistenta ei, care a chemat poliția în jurul orei 10.00 dimineața (16.00, ora României). ... Citeşte mai departe »

John Lennon și Mick Jagger: imaginați-vă trecutul

Două figuri emblematice ale culturii pop: John Lennon și Mick Jagger, fotografiați de Ron Galella, în 1974. Ne întrebăm care era starea lor de spirit în momentul în care au fost surprinși pe filmul foto, ce conținea schimbul de replici dintre ei. Ce-i spusese visătorul de la Beatles excentricului de la Rolling Stones – îl întrebase ceva și aștepta un ... Citeşte mai departe »

Trei artiști, o fotografie

Mick Jagger, Catherine Deneuve și Andy Warhol, trei oameni care au schimbat lumea artelor pentru totdeauna. Fotografiați în Montauk, New York, în 1975. Sursă: tumblr.com Citeşte mai departe »

Navighează pana sus