luni , 2 august 2021

Arhivă etichete: Micul print

Abonare RSS

Irina Rădulescu: trei cărți de citit

~ Actrița Irina Rădulescu ne spune despre trei dintre cărțile care i-au plăcut cel mai mult ~ „Micul Prinţ”, de Antoine de Saint-Exupery A fost prima carte care m-a făcut să plâng. Copil fiind, nu i-am înţeles filosofia şi substraturile, dar m-a emoţionat pur şi simplu până la lacrimi, mai ales finalul. Am recitit-o mai târziu şi am putut desluşi ... Citeşte mai departe »

Primele fotografii cu micul prinț. William: „Seamănă cu Kate și are mai mult păr decât mine”

Ducesa de Cambridge, prințul William și fiul lor, născut ieri la Londra, au părăsit spitalul St.Mary, marți seară, iar la plecare proaspeții părinți au răspuns la întrebările jurnaliștilor, cărora le-au permis să-l surprindă pe micuț și în fotografii. Prințul William a declarat, în glumă, că micuțul „seamănă cu Kate, din fericire” și că „are mai mult păr” decât tatăl său. ... Citeşte mai departe »

„Campionatul poveştilor”, cu Ioana Nicolaie, la librăria Humanitas Cișmigiu

Libraria Humanitas de la Cişmigiu vă invită sâmbătă, 20 aprilie, ora 11.00, la o nouă ediţie a Campionatului poveştilor cu Ioana Nicolaie. „De ce un Campionat al poveştilor? Pentru că şi cărţile, ca şi oamenii, deşi se potrivesc unor probe de obstacole, rezistenţă sau viteză, nu ies toate învingătoare. Unele însă, ca acelea pentru care se va concura în minunatul ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus