vineri , 3 februarie 2023

Arhivă etichete: Mihai Malaimare Masca

Abonare RSS

Mihai Mălaimare a primit titlul de Doctor Honoris Causa, la Festivalul Class Fest

Actorul, regizorul și profesorul Mihai Mălaimare a primit din partea Academiei de Teatru și Arte Plastice din Chișinău titlul onorific de Doctor Honoris Causa în cadrul Festivalului Class Fest ce s-a desfășurat în perioada 11-16 aprilie.  Mihai Mălaimare a coordonat la Chișinău atelierul „De la masca neutră la masca larvară: primii paşi în constituirea unui personaj” şi lucrările conferinţei ştiinţifice ... Citeşte mai departe »

„Bolnavul închipuit”, un spectacol invitat la Teatrul Masca

Sâmbătă, 18 ianuarie, ora 19.00, Teatrul Al. Davila din Pitești va prezenta pe scena Teatrului Masca spectacolul „Bolnavul închipuit”, ultima dintre comediile lui Molière. Invitația a fost lansată ca parte a proiectului „Cu teatrul prin țară”, inițiat de Teatrul Masca, care va include turnee și schimburi de experiență. „Sâmbătă seara, în timp ce noi vom fi prezenți pe scena din ... Citeşte mai departe »

Teatrul Masca deschide stagiunea cu două premiere

Teatrul Masca propune pentru deschiderea acestei stagiuni două premiere de excepţie, din două zone total diferite ale discursului teatral: „PARCUL”, un spectacol de statui vivante care ne spune povestea Cismigiului cu misterele sale îmbrăcate în patina vremii şi umbrele figurilor carismatice ce încă mai străbat aleile de un farmec inegalabil. A doua premieră o reprezintă „FLECĂRELILE FEMEILOR” (după Carlo Goldoni), ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus