duminică , 15 septembrie 2019

Arhivă etichete: Mila Kunis

Abonare RSS

Trei filme lejere, pe care merită să le vezi

foto Cele mai proaste filme din lume nu sunt filmele pur și simplu proaste, ci filmele proaste care se cred bune și ajung să fie nominalizate la Oscaruri. Eu pe alea le urăsc cel mai tare. Nu este cazul celor trei titluri de mai jos, care nu supralicitează nimic, ci se prezintă publicului onest, exact așa cum sunt: niște filme ... Citeşte mai departe »

,,Mame bune si nebune” intră în cinema, cu Mila Kunis, Kristen Bell şi Christina Applegate

Scenariştii filmului „Marea Mahmureală” aduc pe marile ecrane, din 29 iulie, comedia nonconformistă „Mame bune şi nebune”, în care actriţele Mila Kunis, Kristen Bell şi Christina Applegate sunt hotărâte să renunţe la prejudecăţi, în favoarea distracţiei. Acţiunea filmului ,,Mame bune şi nebune” ne-o prezintă în prim plan pe Amy (Kunis), cea care aparent are o viaţă perfectă: o căsnicie fericită, ... Citeşte mai departe »

Mila Kunis: În „Black Swan” eram dezgustător de slabă

foto Mila Kunis declară că nu s-a simțit deloc confortabil în perioada în care a filmat pentru „Black Swan”, când a trebuit să slăbească foarte mult pentru a intra în personajul interpretat, o balerină. Într-un interviu acordat recent, actrița spune că arăta „dezgustător” și că brațele ei erau atât de subțiri, încât erau „scârboase”. Întrebată despre presiunea de la Hollywood, ... Citeşte mai departe »

„Ascensiunea lui Jupiter” se lansează pe 6 februarie în 3D şi IMAX 3D

Channing Tatum şi Mila Kunis formează pentru prima dată un cuplu pe marile ecrane în „Ascensiunea lui Jupiter”, o aventură SF de proporţii epice, realizată de Lana şi Andy Wachowski şi produsă de Warner Bros. Pictures. Filmul care are premiera în 3D şi IMAX 3D pe 6 februarie.    Jupiter Jones (Kunis) s-a născut sub o stea norocoasă, la care ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus