vineri , 18 iunie 2021

Arhivă etichete: Mircea Badea

Abonare RSS

Mircea Badea, tătic pentru prima oară. Carmen Brumă a născut un băiețel

Mircea Badea a devenit tată pentru prima oară, după ce iubita lui, Carmen Brumă, a adus pe lume un băiețel. Prezentatoarea de la Realitatea TV a născut în această seară, la maternitatea Regina Maria din București. Băiețelul lui Carmen și al lui Mircea este perfect sănătos, cântărește 3.430 kilograme și are 51 de centimetri lungime, a anunțat realizatorul Antenei 3, ... Citeşte mai departe »

„Jurnalul unui burlac”: Mihai Bendeac se întoarce la PrimaTV

Prima TV va difuza începând de luni, 14 aprilie, “Jurnalul unui burlac”, cu Mihai Bendeac. Actorul le-a dat vestea cea mare fanilor de pe pagina sa oficială de Facebook, iar pe pagina staţiei din Pipera au fost postate imagini în care Mihai Bendeac îi parodiază pe Mircea Badea, Radu Banciu şi   Silviu Mănăstire. Materialul video a strâns într-un timp ... Citeşte mai departe »

Șansă la viață pentru Ioan Bănescu! Ciutacu și Badea licitează două tricouri în scop caritabil

Victor Ciutacu și Mircea Badea își pun din nou la bătaie capitalul de imagine în scop caritabil: după ce au strâns bani pentru fosta campioană olimpică la canotaj Florica Lavric, cei doi realizatori de televiziune licitează acum două tricouri cu semnificație specială, pentru a salva un băiat bolnav de cancer limfatic. „Un elev deosebit de talentat de la liceul Dinu ... Citeşte mai departe »

Oreste: Postările mele anti USL l-au făcut pe M.B să se dea cu fundul de pământ, pe motiv că nu sunt conform!

Foto: TV Mania După anunțul de acum câteva zile, acela că părăsește trustul Intact, Oreste Teodorescu revine cu noi precizări legate de motivele care l-au determinat să ia această decizie. Realizatorul TV subliniază că nu a fost niciodată angajatului grupului media patronat de Dan Voiculescu și se referă, din nou, la faptul că prietenul său Mircea Badea ar fi vrut ... Citeşte mai departe »

Oreste părăsește trustul Intact: „Într-o asemenea cloacă morbidă, nu-mi mai regăsesc locul şi nici menirea”

Foto: Zoltan Lorencz Oreste Teodorescu a decis să părăsească trustul Intact, întrucât bănuiește că relația cu patronatul acestuia „se apropie de sfârșit”, a anunțat realizatorul TV pe site-ul său, care poartă numele emisiunii ce o realiza la Antena 2, „Codul lui Oreste”. „Motto-ul sub care se desfăşoară întreaga mea activitate este: Fiecare dintre noi are o îndatorire faţă de Dumnezeu, ... Citeşte mai departe »

Monica Bârlădeanu, vedeta clipului „Un refren”, de Bobby Păunescu – VIDEO

După ce a suferit serioase lovituri de imagine din partea lui Mircea Badea și a fanilor vedetei de la Antena 3, Robert Turcescu își ia revanșa. Melodia lui, „Un refren”, care s-a calificat în finala Eurovision 2013, are acum și un videoclip. Și nu orice fel de videoclip, ci unul în care vedetă este actrița Monica Bârlădeanu, în regia fostului ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus