marți , 11 mai 2021

Arhivă etichete: Mircea Baniciu

Abonare RSS

Concert Mircea Baniciu, la Hard Rock Cafe

BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe, joi, 15 martie, începând cu ora 21:30, la un concert cu Mircea Baniciu & Band.  Mircea Baniciu este un nume de referinţă în muzica românească, care şi-a început cariera ca solist vocal al trupei Phoenix, lansând hituri nemuritoare. Ulterior, şi-a continuat activitatea solo şi a lansat patru albume, iar după ’90, a fondat trupa ... Citeşte mai departe »

Mircea Baniciu & Band, în spectacol la București

Mircea Baniciu & Band vor susține un spectacol live, joi, 27 aprilie, începând cu ora 21:30, la Hard Rock Cafe. Mircea Baniciu este un nume de referinţă în muzică românească. Și-a început cariera ca solist vocal al trupei Phoenix. Ulterior şi-a continuat activitatea solo şi a lansat patru albume, iar după ’90 a fondat trupa Pasărea Colibri, alături de care ... Citeşte mai departe »

Spectacol Mircea Baniciu & Band, pe 8 martie

Mircea Baniciu și trupa sa vor susține marți, 8 martie, de la ora 21.00, un spectacol la Hard Rock Cafe din București.  Mircea Baniciu este un nume de referinţă în muzică românească, care şi-a început cariera ca solist vocal al trupei Phoenix, lansând hituri nemuritoare. Ulterior şi-a continuat activitatea solo şi a lansat patru albume, iar după ’90 a fondat ... Citeşte mai departe »

Mircea Baniciu & Band cântă la Hard Rock Cafe

Primăvara începe mai devreme la Hard Rock Cafe! Seara de vineri, 21 februarie este rezervată unui concert select, în care cele mai îndrăgite piese din repertoriul lui Mircea Baniciu vor fi puse în valoare de parfumul de epocă şi imblodurile rock’n’roll. Mircea Baniciu este un reper al scenei folk-rock ce nu mai are nevoie de introducere: de numele său se ... Citeşte mai departe »

Mircea Baniciu cântă alături de Josef Kappl, la Hard Rock Café

Basistul care a făcut istorie alături de trupă Phoenix, Josef Kappl, vine la Hard Rock Café ca invitat special alături de Mircea Baniciu în cadrul showului pe care marele artist îl va susţine pe 14 martie pentru fanii săi bucureşteni. Alături de bass, Josef a cântat în trupa Phoenix şi ca violonist şi solist vocal, pe anumite piese, încă din ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus