duminică , 25 iulie 2021

Arhivă etichete: Mircea Vintila

Abonare RSS

Zilele Bucureștiului: spectacole cu Mircea Vintilă, Horațiu Mălăele și Nicu Alifantis

Cu ocazia Zilelor Bucureștiului – 558 de ani de la prima atestare documentară a Cetății Bucureștilor – Muzeul Municipiului București invită publicul să viziteze gratuit expozițiile, să participe la spectacole în spațiile muzeelor și să descopere noua expoziție cu lucrări din patrimoniul Pinacotecii.  În zilele de 15, 16 și 17 septembrie, bucureștenii vor avea ocazia întâlnirii în spațiile muzeelor cu ... Citeşte mai departe »

„Musette”, noua piesă a lui Mircea Vintilă – VIDEO

Încă un personaj fermecător se adaugă poeticului univers al eroilor din micul Paris de altă dată: „Musette” este titlul celui mai nou single lansat de Mircea Vintilă şi Brambura, iar toţi cei care vor lua parte la concertul programat pe 7 noiembrie la Hard Rock Cafe vor fi părtaşi la această nouă istorisire muzicală. Alături de Musette, pe 7 noiembrie, ... Citeşte mai departe »

Incursiune muzicală în micul Paris: Mircea Vintilă și Brambura, la Hard Rock Café

Trubadurul romantic al micului Paris de altădată revine, după un an, în Hard Rock Cafe şi promite spectatorilor o incursiune muzicală într-o lume plină de farmec si culoare. Mircea Vintilă concertează în Hard Rock Café alături de Brambura, formula de acompaniament ce îi este alături de aproape 10 ani. Tablouri din Bucureştiul interbelic, secvenţe inspirate din perioada hippie şi pasaje ... Citeşte mai departe »

Mircea Vintilă cântă la Aida Pub

„Domnul Corifeu” Mircea Vintilă va veni cu „Miruna” şi cu „Lordul John”, pe Calea Victoriei nr 16-20, la Aida Pub. Joi, 28 martie, începând cu ora 21:00, sunteţi invitaţi la un concert „discret” şi frumos, pregătit de Mircea Vintilă. Invitat special: Jul Baldovin. Intrarea se face pe baza unui pol (20 de lei). Bramburim pe drumurile vieţii, dar merită să ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus