duminică , 24 octombrie 2021

Arhivă etichete: moarte

Abonare RSS

Ce credea Prince despre moarte – VIDEO

foto Lui Prince nu-i plăcea să-și sărbătorească ziua de naștere, considerând că aceasta nu face decât să ne reamintească, în fiecare an, de faptul că suntem muritori. În schimb, muzicianul a declarat că va sărbători ziua în care va muri, căci pentru el aceasta va însemna un nou început. Într-un interviu acordat lui Mel B, fostă cântăreață în trupa Spice ... Citeşte mai departe »

Boxerul Muhammad Ali a murit, la 74 de ani

foto Celebrul pugilist Muhammad Ali a murit, vineri, într-un spital din Scottsdale, Arizona, unde fusese internat cu o seară în urmă din cauza unor probleme respiratorii. Fostul sportiv avea 74 de ani. Joi seară, când Ali a fost internat în spital, reprezentanții săi au declarat că starea sa este bună și stabilă, dar vineri, au spus că aceasta s-a înrăutățit. ... Citeşte mai departe »

Actorul Mircea Albulescu a murit

foto Cunoscutul actor Mircea Albulescu a murit, vineri dimineață, la Spitalul Floreasca din Capitală, din cauza unor probleme cardiace de care suferea de mai multă vreme. Artistul, în vârstă de 81 de ani, fusese supus în trecut unei triple operații de bypass cardiac, dar astăzi, inima sa a cedat, informează mediafax.ro. Într-un interviu mai vechi, Mircea Albulescu spunea că simte ... Citeşte mai departe »

Cum vedea Thomas Hardy deznădejdea, prin vocea lui Tess D’Uberville

foto Rămâne una dintre cele mai iubite cărți din toate timpurile, căci apetența pentru tragedie pare să stea adânc cuibărită în natura umană. Mai jos, definiția deznădejdii, într-un fragment din „Tess D’Uberville” atât de profund victorian, încât scriitura lui Thomas Hardy devine lesne de recunoscut pentru connaisseurs. „Adormi, dar aşa cum era şi de aşteptat, somnul îi fu neliniştit; i ... Citeşte mai departe »

Actorul Robin Williams a murit. Ipoteză: sinucidere prin asfixiere

Actorul american Robin Williams, celebru mai ales pentru rolurile sale din filmele „Mrs.Doubtfire”, „Good Will Hunting” și „Cercul poeților dispăruți”, a murit luni, în jurul prânzului, la reședința sa din Tiburon, California, iar prima ipoteză a poliției este cea a sinuciderii. Un comunicat al poliției din Marin County (California) informează că „un individ de sex masculin, declarat mort la ora ... Citeşte mai departe »

Actorul Nae Lăzărescu a murit, la 72 de ani

Actorul Nae Lăzărescu a murit, joi dimineață, în locuința sa, la vârsta de 72 de ani. Surse medicale spun că artistul suferea de o boală cronică a ficatului și urma un tratament la Spitalul Fundeni din București. Vestea a fost confirmată de directorul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, Alexandru Arșinel. Vineri, la prânz, trupul neînsuflețit al lui Nae Lăzărescu va ... Citeşte mai departe »

Realizatorul TV Titus Munteanu a murit

Realizatorul de televiziune Titus Munteanu a murit, la vârsta de 72 de ani, informează televiziunea publică. În ultimele două săptămâni, Munteanu era internat la secţia de terapie intensivă a Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București. El a încetat din viaţă miercuri, în jurul orei 13.00, din cauza unei boli respiratorii complexe, au precizat reprezentanţii unităţii sanitare, citați de mediafax.ro. ... Citeşte mai departe »

Actorul Peter O’Toole a murit

Actorul Peter O’Toole, interpret al unora dintre cele mai importante roluri din cinematografia mondială, a murit, la vârsta de 81 de ani, a anunțat impresarul său, vestea fiind publicată de BBC News. Peter O’ Toole a urcat pe scenă pentru prima dată la vârsta de 17 ani, la Londra, şi a jucat apoi în drame de Shakespeare, înainte de a ... Citeşte mai departe »

Paul Walker a fost înmormântat, în Los Angeles

Actorul Paul Walker, decedat recent într-un accident de mașină, a fost înmormântat, sâmbătă dimineața, în cadrul unei ceremonii private care s-a desfășurat la cimitirul Forest Lawn Memorial Park din Hollywood, Los Angeles. Doar familia și prietenii cei mai apropiați ai starului din „The Fast and The Furious” au participat la această ceremonie. Rămășițele pământești ale lui Paul Walker au fost ... Citeşte mai departe »

„Te vom iubi mereu, Madiba”. A murit Nelson Mandela

Fostul preşedinte sud-african Nelson Mandela a murit, la vârsta de 95 de ani, a anunțat președintele Jacob Zuma. Nelson Mandela, care a luptat împotriva apartheidului, s-a stins în locuința sa din Johannesburg, a declarat președintele Africii de Sud, Jacob Zuma, citat de televiziunea națională. „Fostul preşedinte Nelson Mandela ne-a părăsit. Acum se odihneşte în pace. Naţiunea l-a pierdut pe unul ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus