vineri , 7 mai 2021

Arhivă etichete: moda

Abonare RSS

Seminarii gratuite de stil personal și automachiaj, cu Lena Criveanu și Suzana Vișan

Cum să-ți alegi hainele care ți se potrivesc și care sunt principalele tehnici de automachiaj pe care le poți stăpâni – sunt cele două teme ale seminariilor susținute de Lena Criveanu, designer vestimentar, și Suzana Vișan, make-up artist, în luna martie, la Sun Plaza. „Cum să-ți alegi piesele vestimentare care îți pot pune în valoare calitățile” vei afla de la ... Citeşte mai departe »

Prima ediție Yard Sale din 2017

În noul an, Yard Sale continuă seria de evenimente dedicate garderobelor uzate fizic, dar nu şi moral. „Ediţie după ediţie şi am ajuns la numărul 68, în aproape patru ani, iar scotoceala prinde contur şi comunitatea Yard Sale se măreşte. Aşadar, anunţăm prima întâlnire din 2017: 14 şi 15 Ianuarie, la Centru, în Pasajul Victoria! Cumpărături cu buget mic, din ... Citeşte mai departe »

Lucruri drăguțe, ca noi! Târg de piese trendy la prețuri mici

Sâmbătă, 10 septembrie, ieși la o plimbare în centrul Bucureștiului, pe terasa RIOS Bar (Bd. Lascăr Catargiu nr. 6, zona rond Piața Romană), să vizitezi târgul „LUCRURI DRĂGUȚE – CA NOI!” și să pleci acasă cu achiziții trendy la preț de chilipir! „Vei găsi aici produse second-hand impecabile, haine și accesorii nou-nouțe, bijuterii hand-made și vei face achiziții interesante și ... Citeşte mai departe »

Special LaRevista.ro: 25 de ținute care-mi plac vara asta

foto Mă apucă mereu o poftă dementă de cumpărături, vara, comparativ cu alte anotimpuri. Odată ce se deschide sezonul, mi se deschid și mie ochii prin magazine și văd tot felul de lucruri de care, vezi Doamne, aș avea mare nevoie, sărăcuța de mine. Bluze și tricouri (cât mai multe), rochii și pantaloni scurți (mai nou, de când trăiesc în ... Citeşte mai departe »

Colour Coaching: cum să-ți redefinești stilul personal

Se spune că avem o singură șansă de a face o bună impresie și de aceea ne dorim să fim la modă întotdeauna. Știm cu toții acel moment, la începutul fiecărui anotimp, când citim nerăbdătoare articolele din revistele de modă pentru a afla care sunt culorile vedete ale acelei perioade. Din păcate tendințele vin și pleacă, iar noi ne vedem ... Citeşte mai departe »

Un gând: Oscar de la Renta

foto Citeşte mai departe »

O fotografie: Christy Turlington

foto Christy Turlington, fotografiată de Peter Lindbergh, pentru ediția din mai 1993 a revistei Harper’s Bazaar US. Citeşte mai departe »

Cum s-a sfârșit lunga mea istorie de amor cu pantofii cu toc

Maică-mea n-a fost niciodată o femeie extraordinar de cochetă. A fost mereu foarte curată și îngrijită, și are un miros special, de vară și de flori de câmp uscate, pe care-l recunosc dintr-o sută, dar n-au preocupat-o nici în tinerețe tendințele în modă, cele mai noi parfumuri sau cele mai sofisticate machiaje. Pentru că în adolescență n-am avut alte influențe ... Citeşte mai departe »

Dialoguri vestimentare înainte de OSCAR

foto Hainele vorbesc despre tine, spune un proverb urban. Aşa e, hainele vorbesc, ba chiar țipă din toate încheieturile şi dau din casă multe chestii. De exemplu, iată ce au discutat unii exact înainte de a ieşi pe uşă pentru a se îndrepta către cea de-a 88-a ediţie a premiilor Oscar: Pharell cu nevastă-sa – Beib, hai. – Stai aşa, ... Citeşte mai departe »

Special LaRevista.ro: cele mai frumoase haine din cașmir

foto Pentru mine nu există material mai luxos și nici slăbiciune mai mare nu am ca cea pentru hainele din cașmir. Ador mai ales puloverele, dar îmi place orice obiect confecționat din cea mai fină lână din lume! LaRevista.ro are acum și un cont de Pinterest, iar acolo am găsit o mulțime de fotografii cu haine din cașmir – fel ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus