joi , 22 octombrie 2020

Arhivă etichete: momente

Abonare RSS

Felicia Filip: Cele mai fericite cinci momente din viața mea

Cu generozitatea și nostalgia ce o caracterizează, soprana Felicia Filip ne-a dezvăluit care au fost cinci dintre cele mai fericite momente din existența sa. O lecție de frumusețe spirituală și optimism. FELICIA FILIP: Îmi propui să enumăr cinci momente fericite din viaţa mea. Dumnezeu m-a bucurat şi viaţa aceasta a mea, de care vorbim, mi-a dăruit multe, multe clipe minunate ... Citeşte mai departe »

Olga Delia Mateescu: Cele mai importante cinci momente din cariera mea

Am invitat-o pe Olga Delia Mateescu să încerce să identifice doar cinci dintre momentele-cheie din viața sa profesională. Vă imaginați ce demers complicat, la o carieră atât de lungă și de frumoasă ? Și, totuși, iată… Olga Delia Mateescu: Primul moment important din carieră nu mi-l pot aminti, dar e cert primul: ziua în care m-am născut, 6 noiembie. Al ... Citeşte mai departe »

Anca Sigartău: cele mai fericite cinci momente din viața mea

Am invitat-o pe Anca Sigartău să încerce să aleagă doar cinci dintre momentele cele mai fericite din existența sa. Un exercițiu complicat, pentru o viață atât de bogată… Însă actrița ni le-a așternut pe hârtie cu o memorie a datelor incredibilă. Memoria fericirii. ANCA SIGARTĂU: 22 octombrie 2011 – ziua în care am prezentat lucrarea de doctorat, o încununare a ... Citeşte mai departe »

Luana Ibacka: cinci momente – cheie din viața mea

Am invitat-o pe Luana Ibacka la un exercițiu de aducere aminte și de autocunoaștere, rugând-o să pună pe hârtie doar cinci dintre cele mai importante momente ale exisenței sale. Iată ce ne-a răspuns prezentatoarea de la Prima TV. Luana Ibacka: Primul momentul cheie a fost alegerea profesiei de fotograf, la vârsta de 18 ani. A fost prima experienţă de “creator”, ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus