sâmbătă , 18 septembrie 2021

Arhivă etichete: Mos Nicolae

Abonare RSS

Portocale și ciocolată

foto Sunt la aproape nouă mii de kilometri distanță de locul în care m-am născut, iar în America – sau cel puțin în Georgia – nu există obiceiul ghetelor lustruite și umplute de Moș Nicolae în noaptea de 6 decembrie. Pe mine asta nu mă face decât să mă simt și mai departe de casă (în ultimele zile mi-a fost ... Citeşte mai departe »

Ghetuţe de Moş Nicolae

foto Nu mai e mult şi vom pune la fereastră ghetuţele preferate, ca să vină Moş Nicolae să le umple cu bunătăți. Ce vă mirați, eu și la vârsta mea mai pun încălțările la geam, și Moșu‘ n-are încotro, vine! Dar de ce n-ar fi chiar ele, încălţările, un dar? Eu mărturisesc că nu mă satur niciodată să-mi cumpăr de încălţat şi hoinăreala cu ... Citeşte mai departe »

Special LaRevista.ro: Lista Moșului are cadouri istețe pentru copii

A venit decembrie, luna cadourilor, și, în curând cei mici (dar și cei mari) vor căuta mai întâi în cizmulițe și apoi sub brad să vadă ce cadouri le-a adus Moșul… Ne-am gândit că, pe lângă dulciuri fel de fel, hăinuțe, telefoane mobile sau tablete, ar merge și niște cadouri care să le (re)trezească celor mici pofta de lectură. Una ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus