miercuri , 6 iulie 2022

Arhivă etichete: muzeu arta

Abonare RSS

Colecţia Josefina şi Eugen Taru, la Muzeul Colecţiilor de Artă

Muzeul Naţional de Artă al României vă invită sâmbătă, 8 noiembrie 2014, ora 11.30, la o vizită cu ghidaj gratuit în Colecţia Josefina şi Eugen Taru la Muzeul Colecţiilor de Artă (Calea Victoriei nr. 111). Prezentarea este susţinută de Elena Ciocoiu, specialist în cadrul secţiei Educaţie, Comunicare, Proiecte Culturale şi Marketing. Se plăteşte doar biletul de intrare în muzeu, fără ... Citeşte mai departe »

Un ceas pentru artă, în „Lumea florilor”, la Galeria de Artă Europeană a MNAR

Muzeul Naţional de Artă al României vă invită sâmbătă, 1 martie, orele 11.30, la o vizită cu ghidaj gratuit în Galeria de Artă Europeană a MNAR, având ca temă Lumea florilor. Prezentarea este susţinută de Elena Ciocoiu, specialist în cadrul secţiei Educaţie, Comunicare, Proiecte Culturale şi Marketing. Participarea se face numai pe bază de programare prin e-mail la programari@art.museum.ro sau ... Citeşte mai departe »

Artistul plastic David Rayson, în expoziţia „Imagini din Marea Britanie”

Muzeul Naţional de Artă al României şi British Council România vă invită la o serie de evenimente în expoziţia Imagini din Marea Britanie. 100 de ani de artă a peisajului din Colecţia British Council, avându-l ca invitat pe David Rayson, artist plastic şi profesor de pictură la Royal College of Art din Londra. Una dintre lucrările sale, intitulate De la ... Citeşte mai departe »

Ultimele vizite cu ghidaj gratuit în expoziţia „Mărturii. Frescele Mănăstirii Argeşului”

Expoziţia Mărturii. Frescele Mănăstirii Argeşului a ajuns la final. Duminică, 25 august 2013, este ultima zi de vizitare a expoziţiei câştigătoare a Premiului Comitetului Naţional Român ICOM (International Council of Museums), ediţia 2013. Cu acest prilej, Muzeul Naţional de Artă al României invită publicul sâmbătă, 24 august 2013 la ultimele vizite cu ghidaj gratuit în expoziţie, în compania unuia dintre ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus