miercuri , 6 iulie 2022

Arhivă etichete: Muzeul colectiilor de arta

Abonare RSS

„Peisaje franceze în arta românească modernă”: expoziție la Muzeul Colecţiilor de Artă

La Muzeul Colecţiilor de Artă, muzeu-satelit al MNAR, s-a deschis azi expoziția „Peisaje franceze în arta românească modernă”. Aceasta cuprinde lucrări inspirate atât de natură, cât și de contextul urban, realizate de artiștii români în timpul călătoriilor sau perioadelor de studiu petrecute în Franța.  Organizată sub patronajul Ambasadei Franței la București, expoziția cuprinde peste optzeci de lucrări de pictură și grafică, ... Citeşte mai departe »

Unde puteți vedea singura lucrare de Vincent van Gogh din România

Muzeul Naţional de Artă al României vă invită să admiraţi din nou lucrarea Culegătoarea de morcovi, de Vincent Van Gogh, care va fi expusă la Muzeul Colecţiilor de Artă începând cu data de 13 iunie 2015. Desenul a fost retras temporar în depozitele muzeului în anul 2014, conform normelor internaţionale de conservare, fiind extrem de sensibil la efectele luminii. Lucrarea ... Citeşte mai departe »

„Un ceas pentru artă” în expoziţia „CORNELIU BABA – Desemnurile unui pictor”

Muzeul Naţional de Artă al României vă invită să participaţi duminică, 8 februarie 2015, ora 12.00, la o vizită cu ghidaj gratuit în expoziţia CORNELIU BABA. Desemnurile unui pictor, deschisă până pe 11 martie 2015 la Muzeul Colecţiilor de Artă (Calea Victoriei nr. 111). Se plăteşte doar biletul de intrare în expoziţie, fără taxa de ghidaj obişnuită. Participarea se face ... Citeşte mai departe »

Colecţia Josefina şi Eugen Taru, la Muzeul Colecţiilor de Artă

Muzeul Naţional de Artă al României vă invită sâmbătă, 8 noiembrie 2014, ora 11.30, la o vizită cu ghidaj gratuit în Colecţia Josefina şi Eugen Taru la Muzeul Colecţiilor de Artă (Calea Victoriei nr. 111). Prezentarea este susţinută de Elena Ciocoiu, specialist în cadrul secţiei Educaţie, Comunicare, Proiecte Culturale şi Marketing. Se plăteşte doar biletul de intrare în muzeu, fără ... Citeşte mai departe »

„Un ceas pentru artă”, în Colecţia prof. Garabet Avachian, la Muzeul Colecţiilor de Artă

Muzeul Naţional de Artă al României vă invită sâmbătă, 26 iulie 2014, ora 11.30, la o vizită cu ghidaj gratuit în Colecţia prof. Garabet Avachian la Muzeul Colecţiilor de Artă (Calea Victoriei nr. 111). Prezentarea este susţinută de Elena Ciocoiu, specialist în cadrul secţiei Educaţie, Comunicare, Proiecte Culturale şi Marketing. Se plăteşte doar biletul de intrare în muzeu, fără taxa ... Citeşte mai departe »

„Opera sub clar de… lupă”: pictură de Camille Pissarro, la Muzeul Colecţiilor de Artă

Muzeul Naţional de Artă al României vă invită să participaţi la programul Opera sub clar de… lupă în Colecţia Elena şi Anastase Simu, aflată la Muzeul Colecţiilor de Artă (Calea Victoriei nr. 111). Vizitele au loc astfel: Duminică, 23 martie, ora 11.30 Duminică, 30 martie, ora 11.30 Se plăteşte doar biletul de intrare în muzeu (15 lei întreg, 7,5 lei ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus