vineri , 23 octombrie 2020

Arhivă etichete: Muzeul de arta Bucuresti

Abonare RSS

„Violins of Hope”. O expoziție-eveniment la Muzeul Național de Artă al României

Pe data de 26 aprilie 2017, în Foaierul Sălii Tronului din cadrul Muzeului Național de Artă al României (MNAR), vor fi expuse opt viori istorice cu o valoare inestimabilă, care fac parte din colecția privată a reputatului Amnon Weinstein, unul dintre cei mai respectați creatori de viori din lume. Weinstein a restaurat și colecționat viori cu povești emoționante care au ... Citeşte mai departe »

Expoziție: desene şi acuarele „Din atelierul lui Nicolae Tonitza”

Durata: 9 decembrie 2015 – 24 aprilie 2016 Locul: Muzeul Naţional de Artă al României, Galeria de Artă Românească Modernă Program de vizitare: miercuri – duminică, 10.00 – 18.00 Gratuit: prima miercuri din fiecare lună Tarif: 10 lei (preţ inclus în biletul de vizitare al Galeriei Naţionale) Muzeul Naţional de Artă al României vă invită să intraţi în atmosfera Din ... Citeşte mai departe »

Conferință la MNAR: Imagine sacră şi arhitectură în pictura lui Bramantino

Muzeul Naţional de Artă al României va invită să participaţi sâmbătă, 14 noiembrie 2015, orele 12.00, la conferinţa Imagine sacră şi arhitectura în pictura lui Bramantino (1480-1530). Conferinţa va fi susţinută de Cosmin Ungureanu, specialist în cadrul Biroului de Artă Europeană şi Arte Decorative al MNAR. Întâlnirea va avea loc în sala de proiecţii din corpul central al muzeului (intrarea A2). Accesul se face ... Citeşte mai departe »

Expoziție de fotografie, la MNAR: „O poetică a privirii”, de Gustave Marissiaux

Muzeul Naţional de Artă al României vă invită să participaţi sâmbătă, 24 octombrie, de la ora 12.00, la o vizită cu ghidaj gratuit în expoziţia GUSTAVE MARISSIAUX. O poetică a privirii, deschisă în Sălile Kretzulescu ale MNAR (intrarea vizavi de Biserica Kretzulescu). Prezentarea durează o oră şi este susţinută de Elena Ciocoiu, specialist în istoria artei.     Se plăteşte ... Citeşte mai departe »

Un ceas pentru artă, în expoziţia „Otto Dix – O lume în ruine. Grafică 1920-1924”

Goethe-Institut Bucureşti şi Muzeul Naţional de Artă al României vă invită sâmbătă, 10 mai 2014, orele 11.30, la o nouă vizită cu ghidaj gratuit în expoziţia Otto Dix – O lume în ruine. Grafică 1920-1924, deschisă în Sălile Kretzulescu ale MNAR. Prezentarea este susţinută de Simona Dumitriu, curator în cadrul grupului independent Platforma, în colaborare cu Arnold Schlachter, artist vizual ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus