marți , 5 decembrie 2023

Arhivă etichete: Muzeul Municipiului Bucuresti

Abonare RSS

Lucrări de Theodor Aman, într-o carte de colorat pentru copii

O parte din lucrările pictorului Theodor Aman au fost incluse recent într-o carte de colorat pentru copii, care se va lansa ziua de vineri, 11 august, de la ora 12:00, la Muzeul Municipiului București. Cartea de colorat dezvăluie într-o manieră prietenoasă și creativă detalii despre maestrul Theodor Aman, relatate de către fiica adoptivă a acestuia, soprana Zina de Nory. Volumul ... Citeşte mai departe »

August artistic: concerte și spectacole la Muzeul Municipiului București

Muzeul Municipiului București vă invită să vă bucurați de muzică și artele spectacolului în spații care inspiră deopotrivă artiștii și spectatorii și creează contextul unui dialog puternic, sensibil, vibrant. Spectacolele și concertele lunii august vă vor duce în Palatul Suțu, reședință aristocratică cu arhitectură în stil neo – gotic, scară monumentală și oglindă de Murano, în casa – atelier a ... Citeşte mai departe »

Cum va fi Noaptea Muzeelor la Muzeul Municipiului București

Muzeul Municipiului București sărbătorește Ziua Internațională a Muzeelor cu vernisajul expoziției interactive „Mașinile lui Leonardo da Vinci”, joi, 18 mai 2017, de la ora 19:00, la Palatul Suțu. Accesul este gratuit la toate muzeele din componența Muzeului Municipiului București, cu ocazia Zilei Internaționale a Muzeelor. Descoperă invențiile și arta lui Leonardo da Vinci și surprinde o secvență din felul în ... Citeşte mai departe »