sâmbătă , 18 septembrie 2021

Arhivă etichete: muzica fado

Abonare RSS

Seară de fado, de Ziua Naţională a Portugaliei

Pentru a marca la Bucureşti Ziua Naţională a Portugaliei (10 iunie), Ambasada Portugaliei la Bucureşti şi Orchestrele şi Corurile Radio propun publicului joi, 12 iunie, la Sala Radio, de la 19.00, un concert extraordinar de FADO (gen muzical născut la început de sec. XIX în Portugalia). No Fado e na Vida (In Fado and in Life – În fado şi ... Citeşte mai departe »

Ce a solicitat Dulce Pontes pentru vizita sa la București

Duminică, 9 februarie, Dulce Pontes va concerta la Bucureşti, iar ultimele pregătiri pentru sosirea vedetei sunt în derulare. Regina muzicii fado preţuieşte confortul şi relaxarea, aşa că, pe timpul şederii în Capitală, Dulce Pontes a ales să fie cazată la un hotel ce deţine un centru SPA vast şi luxuriant, a cărui suprafaţă atinge 3000 de metri pătraţi. Organizatorii au ... Citeşte mai departe »

Mariza: Concert magistral de muzică fado, la Bucureşti

„Uneori în viaţă suntem binecuvântaţi şi privilegiaţi să experimentăm ceva unic, atât de magnific, încât devine standardul oricărei alte experienţe. O interpretare magică, o operă de artă, o chestiune a inimii sau poate, o sclipire din Rai.” The Australian „Chiar dacă sunt multe fadistas (…), nouă Regina a Muzicii Fado este Mariza! Multiplă nominalizata la premiile Grammy şi câştigătoare a ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus