vineri , 22 octombrie 2021

Arhivă etichete: Naomi Watts

Abonare RSS

,,Seria Divergent: Allegiant” va avea premiera în martie 2016

Cea mai recentă ecranizare a francizei de succes ,,Divergent”, care are la bază best seller-ul omonim semnat de Veronica Roth, va avea premiera în România pe 11 martie 2016, cu o săptămâna înainte de lansarea oficială a filmului ,,Seria Divergent: Allegiant” în Statele Unite ale Americii. Performanţa vine ca urmare a demersurilor întreprinse de compania Freeman Entertainment pentru securizarea lansării ... Citeşte mai departe »

Kate Winslet și Naomi Watts revin pe marile ecrane în „Insurgent”

De la Summit Entertainment vine pe marile ecrane Insurgent, parte a seriei Divergent. O producţie Red Wagon Entertainment şi Mandeville Films, în regia lui Robert Schwentke, Insurgent se lansează în România pe 20 martie, în IMAX 3D. După evenimentele din Divergent, Tris (Shailene Woodley) şi Four (Theo James) sunt acum în postura de fugari, vânaţi de Jeanine (Kate Winslet), liderul ... Citeşte mai departe »

Comedia „St.Vincent”, cu Bill Murray, din decembrie la cinema – TRAILER

Comedia „St. Vincent”, cu Melissa McCarthy, Naomi Watts şi Bill Murray, va avea premiera în cinematografele din România pe 5 decembrie, anunță distribuitorul filmului Forum Film România. „St. Vincent”, regizat de Theodore Melfi spune povestea unui băiat ai cărui părinţi tocmai au divorţat şi a vecinului său, un veteran de război mizantrop, hedonist şi certăreţ, interpretat de Bill Muray. Acesta ... Citeşte mai departe »

Naomi Watts este „Prinţesa Diana”, din 11 octombrie, la cinema

Laureată cu Premiul Oscar, actriţa britanică Naomi Watts surprinde din nou printr-o interpretare fără cusur, în filmul „Prinţesa Diana”, povestea celei mai iubite figuri publice din ultimele decenii, care are premiera în cinematografe  pe 11 octombrie. „M-a măcinat mult timp ideea de a o interpreta pe Prinţesa Diana, pentru că este cea mai cunoscută personalitate a timpurilor noastre. Presiunea a ... Citeşte mai departe »

Naomi Watts, despre cum a intrat în rolul prințesei Diana: „A trebuit să-mi paralizez fața”

Actrița Naomi Watts, care interpretează rolul prințesei Diana într-un film ce va fi lansat toamna aceasta, a povestit că a fost nevoită să-și „paralizeze” fața ca să o poată imita cât mai bine pe prințesă.   „Nu am vrut doar să arăt ca ea, am fost atentă la tonul vocii sale, la modul în care îşi mişca faţa. Este exact ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus