vineri , 1 iulie 2022

Arhivă etichete: natural

Abonare RSS

Degustare raw vegan „Les Petits Desserts”, la Acuarela

Inimioare cu cremă fină de ciocolată și sirop de căpșuni, cheescake cu afine și coacăze, bounty vegan, cupcake cu aromă de cafea și multe alte dulciuri savuroase, preparate în stil raw vegan, pot fi degustate marți, 23 aprilie, orele 20:00, la Acuarela. Acuarela pregătește, în acorduri de jazz, o degustare marca „Les petits desserts”. Preparate cu ingrediente vegane, organice și ... Citeşte mai departe »

Sănătate din natură: Trei rețete cu urzici, ideale în Postul Paștelui

E Post, ne vedem la piață. Azi, gătim cu urzici. Între 18 martie şi 5 mai, creştinii ortodocşi se află în Postul Paştelui, cel mai lung din an, motiv pentru care e numit şi Postul Mare. E momentul când e bine, şi doar pentru simplul fapt că suntem constrânşi de normele religioase, să încercăm să fim mai buni cu noi ... Citeşte mai departe »

Cea mai eficientă mască de păr pe care o poți prepara acasă

Dacă îţi doreşti o mască de păr hidratantă, făcută în casă, cele mai eficiente ingrediente îţi stau la îndemână. Iată de ce ai nevoie pentru un tratament natural cu efectele cele mai bune: –         ulei de măsline –         miere –         un strop de ulei de argan sau de ricin –         zeama de la o jumătate de lămâie –         un ou ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus