joi , 12 decembrie 2019

Arhivă etichete: naturist

Abonare RSS

Ceaiuri care ne aduc buna-dispoziție

Se spune că viața nu e întotdeauna numai lapte și miere; problemele de zi cu zi, stresul profesional, întâmplările neplăcute prin care trecem cu toții și chiar simplele astenii provocate de trecerea de la un anotimp la altul, ne pot alunga buna-dispoziție. Tocmai pentru astfel de zile, există remedii naturiste ce ne pot fi de ajutor. Iar viața ni s-ar ... Citeşte mai departe »

Spa la tine acasă: trei tratamente, ușor de realizat, pentru ten, corp și păr

Nu întotdeauna reușim să ne găsim timp și resurse financiare pentru o vizită la salonul de înfrumusețare. În plus, uneori, nu ne vine să renunțăm la confortul casei pentru nimic în lume, mai ales când vremea e neprietenoasă. Tocmai pentru astfel de situații, sunt binevenite ideile de tratamente homemade, pe care le putem realiza în propria noastră locuință, din ingrediente ... Citeşte mai departe »

Uleiul de avocado, elixir natural pentru păr și piele

Nu l-ai încercat niciodată? Atunci înseamnă că te-ai privat de efectele lui cu adevărat miraculoase asupra pielii și a părului. Bogat în vitaminele A, B, C și E și în nutrienți importanți pentru organism, elixirul extras din fructul verde este la îndemâna oricui își dorește sănătate și frumusețe într-un singur recipient. Grație grăsimilor sale saturate, binevenite de organism, avocado este ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus